Zanimljivosti

TO MI JE NOĆNA MORA: Ivana Nikolić otkrila mračnu tajnu o svom životu, zbog ovoga je morala da se odrekne svega! (VIDEO)

Mlada pevačica otkrila nam je koji je trenutak u životu istinski teško podnela, ali i da li ima recept za sreću.

03.01.2023 11:01

TO MI JE NOĆNA MORA: Ivana Nikolić otkrila mračnu tajnu o svom životu, zbog ovoga je morala da se odrekne svega! (VIDEO)
Srećna republika

Pevačica Ivana Bum Nikolić važi za onu damu sa javne scene koja je uvek u dobroj formi i izdefinisanih mišića, a koja lepotom provocira gde god se pojavi. Ona je pred našim kamerama otkrila da nije pristalica rigoriznih dijeta i da ona nikada nije donela odluku da se odrekne hrane zarad izgled. Međutim, ne krije da je u jednom periodu njenog života bilo baš napeto zbog kilograma koji su je mučili.

Nikolićeva kaže da je tokom Evrovizije imala 7 kilograma viška, što je za nju predstavljalo noćnu moru za koju nikada ne želi da joj se vrati. Potom je ispričala i kako se izborila sa tim problemom. 

Za kraj razgovora upitali smo Ivanu da nam otkrije i njen recept za sreću:

- Nemam recept ni za to kako naći momka, pa ni za sreću, ali sam uvek srećna, sve gledam sa pozitivne strane. Radite ono što volite i što vas čini srećnima - zaključila je nekadašnja članica muzičkog sastava Hjurikejn. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)