Telo

PEVAČICA RASKOPČALA KOŠULJU DO PUPKA I POKAZALA GRUDI: "Bilo bi super da tako izgledaš bez fotošopa" (FOTO)

I pored mnogobrojnih pozitivnih komentara, bilo je i negativnih.

05.08.2024 21:40

PEVAČICA RASKOPČALA KOŠULJU DO PUPKA I POKAZALA GRUDI: "Bilo bi super da tako izgledaš bez fotošopa" (FOTO)
Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Vanja Mijatović je u braku sa Aleksandrom, a pre dve godine ona mu je izgovorila da. Od kako se udala, ona sija i izgleda sve lepše i lepše. Ipak, na svom Instagram nalogu ne deli tako često fotografije već se trudi da svoju privatnost zadrži za sebe. Mnogima je čudno što je zadržala svoje prezime, a burmu skoro i da ne nosi. Ipak, mnogi bi rekli da je burma samo nakit i da pravu vrednost predstavlja ono što joj je u duši. 

Moramo da primetimo da danas Vanja izgleda bolje neko ikada čemu svedoče neke fotografije koje je objavila na društvenoj mreži Instagram. U crnoj košulji, propilično raskopčanoj, ona je pokazala i crni brushalter koji se jasno video. Set zavodljivih fotografija je objavila javno, a nakon njih pristigli su lepi komentari za nju, poput:

 

- Vanja moja najdraža.

- Hiljadu je devojaka na estradi, a samo je jedna Vanja.

- Bomba.

- Predivna.


Ipak, iako je većinski bilo samo lepih komentara bio je i jedan delimično uvredljiv, te je pisalo da ona ovako izgleda samo sa fotošopom.

- Bilo bi super da tako izgledaš bez fotošopa. Ovde sama sebe ne prepoznaješ - glasio je jedan od komentara koji čak Vanja nije ni želela da obriše, kao što često rade njene koleginice.

 

 

instagram/printscreen/@vanja_mijatovic_vvsr

Kritika na račun Vanje Mijatović


Vanja sada izgleda dosta svežije i lepše nego ikada, te se nadamo da joj na privatnom, ali i na poslovnom planu cvetaju ruže, pa pozitivnu energiju prenosi i preko ekrana.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)