Telo

TEODORA DŽEHVEROVIĆ SE SUNČA NA STOMAKU, A GRUDI KIPE NA SVE STRANE: Minijaturni kupaći jedva prekriva intimu! (VIDEO)

Oduševila milione pratilaca.

03.08.2024 17:55

TEODORA DŽEHVEROVIĆ SE SUNČA NA STOMAKU, A GRUDI KIPE NA SVE STRANE: Minijaturni kupaći jedva prekriva intimu! (VIDEO)
ATA images

Pevačica Teodora Džehverović mami pažnju gde god da se pojavi. Njeni stajlinzi uvek su takvi da otkrivaju sve njene adute. Njeni fanovi, kojih na Instagramu broji 1,3 miliona se najviše obraduju fotografijama i snimcima gde im je omiljena pevačica u kupaćem. 

Teodora se tako poslednji put usnimila u belom bikiniju, a mreže su izgorele. Dok je ležala na boku i zamišljneo gledala u daljinu, sakrivši pogled iza naočara za sunce, njene bujne grudi su bile u prvom planu. 

Pevačica je delimično ležala na stomaku, a maleni beli bikini jedva da je uspevao da prikrije njene bujne grudi. Ponela je i teksas kačket, dok je na narednim fotografijama imala i raskopčanu belu lanenu košulju. Kako bi pokazala sve svoje adute Džehverevićka nosi isključivo bikini, koji je u gornjem delu u vidu malenih trouglova, dok je donji deo u vidu tangi.

 

 

Pevačica se ne libi da pokaže kako raskošne grudi, tako i zavidnu pozadinu, a mnogima nije promaklo da joj podjednako dobro stoji i beli, crveni, kao i crni bikini. Pažnju mnogih privukao je i njen savršen skok na glavu, budući da je objavila i taj snimak.

Za svega nekoliko sati usledilo je čak 64.000 sviđanja, dok su se komentari ređali.

- Najjače slike ovog leta!

- Lepa si mi ko Aja Sofija.

- Izgledaš savršeno!

- Koliko si lepa, na toliko načina.

- Najlepša Džehvi!

 

 

Teodora ne krije da već neko vreme ljubi sportistu Matica Rebeca košarkaša FMP-a. Oni uživaju u vezi već dugo, a nedavno su uhvaćeni prvi put zajedno. 

Podsećamo, pevačica se proslavila ulaskom u rijaliti, ali i učestvovanjem u jednom muzičkom programu. Takođe, ona je bila deo grupe "Đavolice", sa pevačicama Tamarom Milutinović i Goranom Babić. Tamara je nastavila karijeru sama, kao i Teodora, a Gorana se povukla iz javnog života. Teodora se pak, nakon pesme koja je imala milionske preglede na Jutjubu, vinula u zvezde. Danas ima karijeru koju bi mnogi poželeli.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)