Telo

BILJANA KRENULA NA TRENING, A TLO SE POD NJENIM NOGAMA UŽARILO: Grudi kipe iz topa, istureni bokovi, telo za 10! (FOTO)

Pokazala kako treba da izgleda žena u petoj deceniji.

31.07.2024 15:28

BILJANA KRENULA NA TRENING, A TLO SE POD NJENIM NOGAMA UŽARILO: Grudi kipe iz topa, istureni bokovi, telo za 10! (FOTO)
instagram-printscreen-biljanatipsarevic

Modna kreatorka i supruga tenisera Janka Tipsarevića, Biljana Tipsarević (41), poznata je i po talentu i po lepoti. Da ono što je dobro ne treba menjati Tipsarevićeva odavno primenjuje u praksi. Ostala je verna dugoj plavoj kosi, preplanulom tenu i izvajanoj figuri, a to je posebno došlo do izražaja ovog puta.

Dizajnerka je pokazala u čemu vežba, a malo je reći da su njenim fanovima vilice pale do poda. Da je stilizovana od glave do pete ne samo na bitnim događajima, već i na treningu sada je potvrdila. Na sebi je imala komplet u mintzelenoj i tamnozelenoj varijanti.

U gornjem delu bio je top koji se kopčao zipom, dok su usledili i dugi rukavi uz deo tik ispod vrata. Međutim, nikome nije promaklo da su BIljanine bujne grudi jedva upakovane u maleni top, kiptile van njega i bile u prvom planu.

Ništa manje spektakularan prizor nije bi ni u donjem delu. Usledile su helanke iz istog kompleta koje su bile dubokog struka, ali su isticale zanosne bokove modne kretorke, njen ravan stomak i tanan struk. Preplanula Tipsarevićeva je kosu vezala, dok je ponela i naočare za sunce koje su imale okvir identične kombinacije mint i plave boje, pa su se savršeno uklapale uz stajling.

Samo neke od poznatih dama koje su pohvalile njen izgled bile su dizajnerka Marijana Mateus i manekenka Ivana Korab koje su joj uputile gomilu srca i "vatrica". Usledila je salva pohvala za izgled, a svi su se složili u jednom: "Ona je bomba!"

Podsećamo, Biljana je poznata po kreiranju haljina koje često nose brojne poznate ličnosti. Da iza svakog uspešnog muškarca stoji uspešna žena, Biljana to i dokazuje, a njen rad na stvaranju elegantnih kreacija, koje su uglavnom predviđene za specijalne prilke, odavno je prepoznat širom sveta.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)