Telo

HANA OPET DIŽE TEMPERATURU BEZOBRAZNIM IZREZOM NA DONJEM DELU KUPAĆEG: Fotografija pozadine tek za pamćenje! (FOTO)

Influenserka svima ima samo da poruči: "Dušmani šic!"

30.07.2024 22:30

HANA OPET DIŽE TEMPERATURU BEZOBRAZNIM IZREZOM NA DONJEM DELU KUPAĆEG: Fotografija pozadine tek za pamćenje! (FOTO)
instagram-hana

Influenserka Hana Hadžiavdagić Tabaković (39) važi za jednu od najuticajnijih na prostorima Hrvatske i Bosne, ali i za popularnu u Srbiji.  Iako je na samom pragu između četvrte i pete decenije, ima telo na kojoj bi joj pozavidele mnoge upola mlađe dame. Tako se pokazalo i ovog puta.

Ona je objavila fotografije sa letovanja u Alanji, Turskoj, a njenim pratiocima su ponovo pale vilice. Preplanula influenserka je pozirala u zelenom dvodelnom kupaćem kostimu, a svi njeni aduti su došli do izražaja. 

Gornji deo bio je u vidu topa bez bretela koji je jedva prekrivao bujno poprsje zanosne Hane. Bio je očigledan ravan stomak, dok je donji deo kupaćeg bio u vidu malenog trougla koji jedva da je prekrivao njenu intimu, a čak je imao i prorez. Pravi spektakl nastupio je kada se video i donji deo kupaćeg, koji je bio u vidu brazilki. 

 

 

Influnesreka se nimalo nije libla da ispozira kako spreda tako i iz suprotnog položaja. Naime, ona je opušteno pijuckala šampanjac dok je pored nje stajala torba za plažu marke Christian Dior, da bi se potom okrenula na stomak i isturila zadnjicu u prvi plan. Malo je reći da je upravo ovaj prizor rasplamsao maštu njenih fanova, kojih samo na Instagramu ima 686.000. Tako je usledila salva pohvala za izgled i način života u kome uživa.

- Možete da je pljujete, ali ljudi, zabole nju, ona živi život. Svaka tebi ženo čast!

Hana ne krije da se pozabavila svojim fizičkim izgledom te da pazi šta jede, redovno trenira i odlazi na tretmane koji joj pomažu da izgleda sveže, zategnuto i blistavo, a izgleda da joj sve to baš polazi za rukom. Poznata je kao dama bez dlake na jeziku, redovno objavljuje svoje fotografije, a sve su pod haštagom "dušmani šic šic".

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)