Telo

UTICAJNA HANA SKROZ GOLA NA PLAŽI: Kao od majke rođena, pašće vam vilica kada vidite ovo brutalno, prirodno telo u 39-oj

Influenserka ima šta da pokaže.

25.07.2024 22:35

UTICAJNA HANA SKROZ GOLA NA PLAŽI: Kao od majke rođena, pašće vam vilica kada vidite ovo brutalno, prirodno telo u 39-oj
Instagram/hana

Influenserka Hana Hadžiavdagić Tabaković važi za jednu od najuticajnijih na prostorima Hrvatske i Bosne, ali i za popularnu u Srbiji.  Ima 39 godina i figuru na kojoj bi joj pozavidele kako javne ličnosti tako i devojke koje nisu iz tog sveta. Influenserka ne krije da se pozabavila svojim fizičkim izgledom te da pazi šta jede, često trenira i odlazi na tretmane koji joj pomažu da izgleda sveže, zategnuto i blistavo - i u tome uspeva!

Ipak, iako stvarno izgleda zanosno mnogi joj upućuju najružnije uvrede, a jedna od je i da liči na konja, što Hanu ne vređa. Tvrdila je da je konj plemenita životinja. Ona je od tuđih uvreda profitirala i napravila svoj biznis koji se pokazao kao uspešan. 

S obzirom na to da ona svaki put ode korak dalje, to je i sada slučaj. Influenserka je objavila nagu fotografiju na plaži, a i ovoga puta pašće vam vilica do poda. Ona je pozirala na kamenju na plaži u Hrvatskoj, a osim što je potpuno naga čini se i da nije našminkana. Ona je očigledno pratiocima na svom Instagram nalogu želela da pokaže pravu sebe. Mnogi tvrde da ovakvo okruženje na kom je ona zapravo i zahteva golo telo i prirodan izgled.

- Golo telo je i najprirodnije za ovakvo okruženje - dok su drugi pisali da pre žele da viđaju nju ovakvu nego nimalo savršene muškarce.

Takođe, i drugi su podelili svoje oduševljenje kroz mnogobrojne emotikone koje su napisali ispod njene fotografije i to u vidu srca, vatrice i zaljubljenih smajlija.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)