Zanimljivosti

VERENICI NAJBOGATIJEG ČOVEKA NA SVETU POBEGLE POZAMAŠNE GRUDI: Paradira u oskudnoj haljini od veštačkih noktiju (FOTO)

Evo kako izgleda dekolte od milijardu dolara, ali stvarno!

25.07.2024 13:55

VERENICI NAJBOGATIJEG ČOVEKA NA SVETU POBEGLE POZAMAŠNE GRUDI: Paradira u oskudnoj haljini od veštačkih noktiju (FOTO)
Profimedia.rs

Loren Sančez (55) verenica milijardera Džefa Bezosa, obožava da privlači pažnju provokativnim fotografijama. Ovoga puta su u centru pažnje bile njene ogromne grudi, a Loren je sve uradila da bi ih maksimalno istakla. Sigurno je da se najbogatiji čovek na svetu neće buniti zbog toga.

Bezos, čije se bogatstvo procenjuje na 204 milijarde dolara, i Loren Sančez trenutno borave u Grčkoj, a sasvim očekivano, armija paparaca prati svaki njihov korak.

Loren je privukla ogromnu pažnju nakon što je pozirala sa svojom drugaricom Natašom Punvalom, u oskudnoj crvenoj haljini koja je jedva zadržavala njene pozamašne grudi.

Međuti, ni ovaj dekolte od milijardu dolara nije izazvao toliko komentara, kao što je to bio slučaj sa činjenicom da je haljina brenda "Schiaparelli" napravljena od veštačkih noktiju!

Kada je reč o izgledu, Loren ne krije da je čest gost plastičnih hirurga, jer kako kaže, želi da zadrži mladalački izgled.

Ona napominje da je bila na zatezanju lica, kao i da redovno ubrizgava botoks i filere.

Takođe, još se komentarišu njene slike sa letovanja u Grčkoj.

Profimedia.rs

Loren Sančez

 

Naime, Loren je šokirala sve kada je u minimalnom kupaćem kostimu provozala džet-ski, a svi su posle toga komentarisali njene mišiće i isklesano telo.

Da podsetimo, Loren Sančez je karijeru počela kao novinarka na lokalnim televizijama u Los Anđelesu, a u vezi sa Bezosom je od 2019. godine

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)