Zanimljivosti

DETALJI ROĐENDANSKOG SLAVLJA POZNATOG MILIJARDERA: Kad čujete šta su gosti jeli, bićete u neverici (FOTO)

Sve je bilo organizovano u tajnosti.

25.01.2024 16:40

DETALJI ROĐENDANSKOG SLAVLJA POZNATOG MILIJARDERA: Kad čujete šta su gosti jeli, bićete u neverici (FOTO)
AP Photo/Rafiq Maqbool

Lorens Sančez, verenica milijardera Džefa Bezosa, uložila je maksimalne napore kako bi organizovala raskošnu proslavu njegovog 60. rođendana. Ekskluzivni događaj, na kojem su prisustvovale brojne  poznate ličnosti, održan je u njihovoj vili u Beverli Hilsu i imao je zapanjujuću temu 'nebeskog svemirskog doba', inspirisanu Bezosoovom vazduhoplovnom kompanijom, Plavim poreklom.

Prvo privatnost: Nema fotografisanja

U nastojanju da zaštiti privatnost svoje porodice i prijatelja, Sančez je preduzela neuobičajeni korak tražeći od gostiju da odlože svoje mobilne uređaje, namećući strogu zabranu fotografisanja tokom proslave. Ovo je osiguralo da proslave ostanu privatna stvar, zaštićena od sveprisutnog objektiva društvenih medija. S obzirom na to da je Bezos treći na Forbsovoj listi najbogatijih ljudi sveta, to je donekle i razumljivo.

AP Photo/Rafiq Maqbool

Džef Bezos i njegova prelepa verenica ne odvajaju se jedno od drugog

Tematska zabava u čast "Amazona"

Sančez je išla korak dalje kako bi stvorila nezaboravno iskustvo za svog budućeg muža, uključujući repliku Bezosovog prvog kancelarijskog prostora "Amazona" kompletnog sa njegovom originalnom stolicom za radni sto. Ovaj pažljivi gest je odavao počast Bezosoovom preduzetničkom putovanju i dodao personalni dodir proslavi.

Zvezdani spisak gostiju

Spisak gostiju čitao se kao "ko je ko" u svetu zabave i biznisa, sa velikanima poput Opre Vinfri, Kim Kardašijan, Bila Gejtsa, Kendal Džener, Hejli Biber, kao i moćnim parom Džej-Z i Bijonse prisutnima. Prisustvo Ketlin Peri i Orlanda Bluma, koji su nedavno posetili Dubrovnik sa parom, doprinelo je ovom zvezdanom događaju.

Kulinarski užici: Od kavijara do Mekdonaldsa

Insajder je otkrio Dejli Mejlu da su gastronomske ponude na rođendanskoj zabavi bile raznolike, prilagođene svakom ukusu. Meni je obuhvatao luksuzno rasprostranjenje kavijara uz pozdrav Bezosoovim skromnim počecima, sa selekcijom Mekdonaldsovih delikatesa kao počast njegovom prvom poslovnom poduhvatu sa 16 godina.

Zaključno, Sančezina pažljiva planiranja i pažnja prema detaljima osigurali su da je Džef Bezov 60. rođendan bio zaista nezaboravan i ekskluzivan događaj, spajajući raskoš sa ličnim dodirima i stvarajući trajne uspomene za goste i slavljenika.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Mire

25.01.2024 18:24

I kad dodje sudnji dan nista vise nije vazan ni kavijar ni nikakav luksuz,sve se zaboravlja,sve je prolazno.