Zanimljivosti

BOGATI PRINC OD BRUNEJA OBJAVIO PRVU FOTOGRAFIJU SA BUDUĆOM ŽENOM: Sve je spremno za luksuznu svadbu milijardera, a ova lepotica osvojila je njegovo srce (FOTO)

Sultanovo bogatstvo doseže 28 milijardi dolara.

02.01.2024 10:40

BOGATI PRINC OD BRUNEJA OBJAVIO PRVU FOTOGRAFIJU SA BUDUĆOM ŽENOM: Sve je spremno za luksuznu svadbu milijardera, a ova lepotica osvojila je njegovo srce (FOTO)
Credit: PLANET PHOTOS / Planet / Profimedia

Princ Abdul Matin od Bruneja nedavno je odlučio da podeli važan trenutak sa svojim pratiocima na Instagramu - prvu fotografiju sa svojom budućom suprugom, Anišom Rosnah binti Adam, unukom jednog od savetnika Sultana Bruneja. U opisu slike je uputio lepe želje za 2024. godinu, a objava je skupila preko pola miliona lajkova. Mnogi njegovi pratioci, posebno ženski obožavaoci, šaljivo su izrazili tugu u komentarima jer će ovaj bogati naslednik tokom januara stati na ludi kamen.

Credit: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Paparaco fotografije budućih supružnika

Sin Sultana Hasanala Bolkia je nekada bio poznat kao večiti neženja i najpoželjniji neženja u Bruneju a i šire. Međutim, sada je odlučio da se skrasi. Uprkos njegovom ranijem raskošnom i razuzdanom načinu života, stavio je tačku na njegove bezbrižne dane. Vesti o njihovoj veridbi zvanično je objavio Sultan, koji je naznačio da će se proslave održati od 7. do 16. januara 2024. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mateen (@tmski)

 

Aniša Rosnah binti Adam: Proizvođač svile i preduzetnica u turizmu

Aniša je vlasnica kompanije za proizvodnju svile i takođe ima udeo u agenciji za turizam. Njene preduzetničke poduhvate dodaju zanimljivu dimenziju njenom identitetu izvan njenih kraljevskih veza.

O misterioznoj Aniši se malo zna. Njihova ljubavna priča započela je nakon što su se upoznali preko prijatelja. Aniša inače potiče iz poznate brunejske porodice, njen deda Pehin Datuk Haji Isa bio je savetnik tamošnjeg sultana i suosnivač avio kompanije.

Abdul Matin: Više od puke plemićke titule

Rođen u avgustu 1991. godine, Abdul Matin je sledio različite interese i postignuća. Završio je studije međunarodne politike na Kraljevskom koledžu u Londonu i služi kao pilot helikoptera u vojsci. Takođe je aktivan sportista, predstavljajući Brunej u polu i baveći se aktivnostima poput skijanja, ronjenja i golfa. Njegov raznoliki način života izdvaja ga kao člana plemićke porodice sa širokim spektrom strasti i talenata.


Kao deseto dete sultana i peto u liniji za nasledstvo, veridba princa Abdul Matina predstavlja značajan trenutak za kraljevsku porodicu Bruneja. Ova objava je privukla pažnju javnosti i izazvala široko interesovanje za predstojeće proslave. Sultanovo bogatstvo doseže 28 milijardi dolara.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)