Sex

ZGRNULA JE PRAVO BOGATSTVO NA INTERNET PLAFORMAMA: Od privatnih snimaka mesečno zarađuje 750.000 dolara! (FOTO)

Zvezda društenih mreža se oglasila na mreži X gde je svima zapušila usta o načinu na koji zarađuje.

19.12.2023 22:00

ZGRNULA JE PRAVO BOGATSTVO NA INTERNET PLAFORMAMA: Od privatnih snimaka mesečno zarađuje 750.000 dolara! (FOTO)
Instagram-amouranthoffical

Amorant (30), čije je pravo ime Kejtlin Siragusa, popularna je na internetu, "strimerka" i influenserka koja se istakla na platformama kao što su Tvič i Yutjub. Ona je stekla veliku popularnost zbog svojih emitovanja uživo (live streaming) na Tvič platformi, gde često razgovara sa gledaocima, igra video igre ili deli svakodnevne aktivnosti. Njen kanal na Tviču privukao je veliki broj pratilaca, delom zbog njene harizme, ali i zbog raznovrsnog sadržaja koji pruža. 

Ona je nedavno privukla pažnju javnosti ne samo svojim "lajv-strimovima", već i kontroverzama koje prate njen uspon ka ogromnom bogatstvu koje je zaradila onlajn. Ova dama je poznata po svojim eksplicitim sadržajima, ali bila je suočena sa zabranama na Tviču, gde su joj oduzeli novac koji je zaradila putem ove društvene mreže zbog kršenja pravila o “se*sualno osetljivom” materijalu. Umesto da se povuče, ova američka strimerka odlučila je da proširi svoj uticaj na druge platforme i to prodajom izazovnih fotografija i snimaka.

 

 

Odmah su se našli pojedinci koji su optužili Amorant za iskorišćavanje pravila Tviča i prionalazak “rupa u zakonu”, budući da je ipak uspela da plasira svoje snimljene materijale. Kejtlin je svim dušebrižnicima odgovorila da je njen uspeh posledica dugogodišnjeg rada, pametnih investicija i neprestanog truda. 

Ova tridesetogodišnja zvezda, koja svoj sadržaj takođe prodaje na platformi Onlifans, nedavno je šokirala javnost otkrivši da je zarađivala impresivnih 500-600 hiljada dolara mesečno pre nego što su postali popularni njeni dodatni sadržaji, te da je njen ukupan prihod, uključujući druge izvore, dostigao čak 750.000 dolara mesečno do 2020. godine. Ova izjava ostavila je mnoge njene koleginice spuštenih vilica i u žaljenju što se one nisu dosetili tako nečeg.

 

 

Amorant je postala predmet kontroverzi nakon što ju je koleginica Morgpaj optužila da je pronašla “rupe u pravilima Tviča”, što je, prema njenim rečima, doprinelo njenom finansijskom uspehu. Amorant je, međutim, odbacila optužbe putem svog ličnog naloga na društvenoj mreži X, ranije poznatijoj kao Tviter, naglašavajući da “vreli tjubovi” nisu ključ njenog bogatstva, već posvećen rad, štednja i investicije.

- Ušteda većine neočekivanih prihoda, ulaganje i nemilosrdno mlevenje 12 sati dnevno tokom šest godina uzastopno, je razlog zašto sam bogata - napisala je ona, navodno demantujući da prodaje svoje se*si snimke "na crno".

Dok su neki šokirani iznosom koji zarađuje, mnogi hvale Amorant za njen “preduzetnički”' pristup i naporan rad koji je uložila kako bi postigla trenutni status. Bez obzira na kontroverze koje je prate, Amorant ostaje neosporno uspešna figura u svetu onlajn zabave, često izazivajući diskusije o granicama i pravilima digitalnih platformi za odrasle, a o njoj je pisao i Dejli star.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)