Telo

ONA JE JEDNA OD NAJPLAĆENIJIH MODELA SA ONLIFANSA, ZBOG JEDNE STVARI ZARAĐUJE MILIONE: Upravo sam sebi kupila Lamborgini od 400.000 dolara! (FOTO)

Boni Loket bukvalno se kupa u novcu zbog brojnih fanova, a sada se pohvalila da je zahvaljujući tome kupila jedan od najređih automobila na svetu.

12.01.2023 21:09

ONA JE JEDNA OD NAJPLAĆENIJIH MODELA SA ONLIFANSA, ZBOG JEDNE STVARI ZARAĐUJE MILIONE: Upravo sam sebi kupila Lamborgini od 400.000 dolara! (FOTO)
TikTok-bonnielocketxox

Boni Loket zarađuje između 170.000 i 280.000 evra na platformi sa sadržajem za odrasle, Only fans, a veruje kako je njena tajna u savršeno oblikovanoj zadnjici. Nju samo na Instagramu prati 2,1 milion ljudi, pa ni ne čudi što je od novca zarađenog zahvaljujući eksplicitnim fotografijama upravo počastila sebe novim Lamborginijem. To se dogodilo nakon što je već kupila luksuzni Ferari, pa se smatra jednim od najplaćenijih modela na toj stranici, pre svega zahvaljujući raskošnim adutima, posebno zadnjici. 

Ta dama se ne libi da pokaže sve svoje atribute, čak i na Instagram nalogu. Njeni verni fanovi koji je prate po ostalim mrežama i platformama za odrasle su i više nego zadovoljni, budući da je atraktivna plavuša upravo od njihovih poseta njenim kanalima priuštila sebi luksuzni auto. Ona je odrasla uz troje starije braće, pa je izgleda ljubav prema četvorotočkašima bila logična.

 

 

To je najlepši automobil koji sam ikad videla. Takođe je i odlična investicija, jer ih je napravljeno samo 500 u svetu, tako da će mu porasti i cena ubuduće. Uvek sam volela automobile i imam 3 starija brata, koji voze Ferari i Porše - pohvalila se ta mlada dama, a preneo Sun.

Ona je potom dodala da se upravo u Lamborginiju oseća najbolje, ali budući da je kabriolet, ona poseduje i Ferari i Tojotu za koje se opredeljuje kada nema sređenu šminku i frizuru.

 

 

- Kupila sam ovaj automobil koji košta oko 400.000 evra od novca zarađenog od mojih Onlyfans pratilaca, kojih imam u milionskom broju. Na to sam veoma ponosna! - istakla je ona i podelila snimke svog omiljenog najnovijeg Lamborginija i na TikToku, a sada već toliko ima automobila da poseduje čitav vozni park.

- Čestitamo na novom ljubimcu, uživaj, zaslužila si! -

- Prelep je, čestitam! -

- Bravo dušo, nadam se da ćeš me provozati jednom! -

- Upravo sam video njen auto, juri kao metak! -

- Lepotice, dobrodošla u klub ljubitelja Lamborginija - bili su samo neki od komentara na njenog novog ljubimca.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)