Telo

TRPELA JE NESNOSNE BOLOVE, ALI JE MORALA DA URADI TETOVAŽU NA EKSTREMNOM MESTU: Ovo je majka troje dece, vređaju je na jeziv način zbog izgleda! (FOTO)

Aleksandra Jasmin je više od 45.000 dolara potrošila kako bi celo svoje telo prekrila tetovažama, a priznaje da je navučena na iscrtavanje.

11.01.2023 21:01

TRPELA JE NESNOSNE BOLOVE, ALI JE MORALA DA URADI TETOVAŽU NA EKSTREMNOM MESTU: Ovo je majka troje dece, vređaju je na jeziv način zbog izgleda! (FOTO)
instagram-aleksandrajasmin

Aleksandra Jasmin (32) je tatu majstor, ali i žena koja nije odolela iskušenju da trajno istetovira čak 99 odsto svog tela. Sa tetoviranjem je počela sa svega 19 godina, a do 31. godine već je iscrtala maltene celo svoje telo. Poštedela je samo deo lica. Na tetovaže je potrošila više od 45.000 dolara, ali ne žali. Ona i dalje tetovitra druge, ali smatra da je na izvestan način zavisna od te vrste iscrtavanja tela, iako priznaje da ju je apsolutno svaka tetovaža veoma bolela.

- Kad god uradim novu tetovažu kažem da je tu kraj, ali onda se sledeći put opet istetoviram. Zbog velikog broja crteža koje sam želela na sebi, boja moje kože više nije bela već ima boju mastila. Ipak, meni se više sviđa boja koju sam dobila tetoviranjem nego onako kako je ono izgledalo ranije - otkrila je Jasminova.

Prema njenim rečima, nedavno je uradila tetovažu prepone, zbog koje je imala brojne grimase tokom čitavog postupka. Inače ju je tetovirao njen suprug, kom je, takođe, kao i njoj, iscrtano 99 odsto kože. Prepona joj je bila jedino mesto na telu na kom nije imala nijedan crtež. 

Ona je i mama troje dece, koja je uglavnom pamte u iscrtanom izdanju, budući da za drugu verziju ne znaju. Na Instagramu je prati 178.000 ljudi, a većina njih divi se telu te žene.

- Danas sam se osetila pomalo nesigurno i razočaravajuće, zbog toga sam se uslikala nekoliko puta kako bih smanjila svoje razočaranje - napisala je ona. 

Na to su se nadovezali mnogobrojni komentari. 

- Ti si moja večita inspiracija -

- Tvoje telo je divno, volela bih kada bih skupila snage i finansija za sve to -

- Tvoje tetovaže su najbolje! Samo tako nastavi devojko, rasturaš! -

- Apsolutno si predivna -

- Vauuu, tvoje razočarenje je veoma seksi! - glasile su samo neke od reakcija. 

 

 

S druge strane uvek se nađe nekolicina onih koji se protive tetovažama.

- Ovo je zastrašujuće! -

- Mora da imaš neki poremećaj, na tvom mestu posetio bih psihoterapeuta -

- Deca ni ne znaju kako ona zapravo izgleda -

- Šteta je videti lepu ženu koja se totalno uništila tetovažama -

- Kako li je tek na roditeljskom -

- U ovolikoj meri tetoviranje izgubilo je svaki ukus i meru! - bile su samo neke od reakcija.

Evo i kako je Aleksandra izgledala pre tetovaža.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)