Strast MLADI BLOGERI ZALJUBILI SU SE NA PRVI POGLED I ODMAH IMALI ODNOS PRED SVIMA: Sada obilaze svet i uživaju u snimanju vođenja ljubavi u javnosti! (FOTO+VIDEO) 19:02
Strast OVA DOMINO DAMA ZARAĐUJE RVANJEM SA STARCIMA U MINIJATURNOM DONJEM VEŠU: "Penzioneri su ti koji mogu da priušte moje usluge, samo od jednog zarađujem 20.000 evra godišnje!" (FOTO+VIDEO) 19:02
Strast TAŠA JE ODLETELA KOD APSOLUTNOG NEZNANCA NA DRUŽENJE: "Moji pratioci su bili prestravljeni, a ja sam uživala u vili sa 10 soba" (VIDEO) 21:00
Strast ZGRNULA JE PRAVO BOGATSTVO NA INTERNET PLAFORMAMA: Od privatnih snimaka mesečno zarađuje 750.000 dolara! (FOTO) 21:00
Strast DANJU UČITELJICA U ŠKOLI, NOĆU ZVEZDA ZA ODRASLE: Skandal je usledio kad je razotkrivena, tad je donela odluku koja joj je promenila život! (FOTO+VIDEO) 21:00
Strast "MOJ DEČKO JE ODBIO DA SE SNIMAMO ZAJEDNO, PA SAM GA OSTAVILA": Napustila je posao u rudniku i postala zvezda na platformi za odrasle (FOTO+VIDEO) 21:00
Strast ZARAĐUJE BOGATSTVO NA BIZARAN NAČIN: Muškarci lude za njenim stopalima a kad je progovorila šta ih privlači svi su zanemeli 20:00
Strast BILA JE AMERIČKI MARINAC, A ONDA SU ISPLIVALE FOTOGRAFIJE NA KOJIMA JE GOLA: Nakon ove afere dobila je ponudu koja se ne odbija, evo čime je zaludela muškarce (VIDEO) 19:01
Strast IZBACILI SU JE IZ KLUBA KADA SU VIDELI ŠTA RADI, nisu mogli da veruju sopstvenim očima! Zvezda platforme za odrasle pomera granice: Jednom sam tako obradovala taksistu! (FOTO) 21:01
Zanimljivosti MRAČNA SUDBINA ČUVENE ZVEZDE FILMOVA ZA ODRASLE: Terali su me da živim u celibatu i svaki dan izgovaram imena svih muškaraca sa kojima sam bila! (FOTO) 19:01