Zanimljivosti

MILIJARDERA U 10. DECENIJI ŽIVOTA OSTAVILA MLAĐANA VERENICA: Nije vredeo ni prsten od 2,5 miliona dolara, a i optuživana je za zlostavljanje starijih! (FOTO)

Par je objavio da se rastaja samo dve nedelje nakon što ju je on zaprosio dijamantskim prstenom, a kako tvrdi izvor blizak Rupertu Merdoku, medijski magnat je i dalje zaljubljen.

05.04.2023 10:47

MILIJARDERA U 10. DECENIJI ŽIVOTA OSTAVILA MLAĐANA VERENICA: Nije vredeo ni prsten od 2,5 miliona dolara, a i optuživana je za zlostavljanje starijih! (FOTO)
Profimedia

Medijski magnat i jedan od najbogatijih ljudi na planeti Rupert Merdok (92) i En Lesli Smit (66), zubarska tehničarka po zanimanju, raskinuli su veridbu samo dve nedelje nakon  što su najavili da će se venčati krajem leta. 

Kako su ispričali prijatelji para, a prenose svetski mediji, Rupert i En i dalje se vole, ali ona nije mogla da se nosi sa stalnim pritiskom javnosti i time što se pratio svaki njen korak. Par je sporazumno doneo odluku da se rastanu, a to je, inače, peta veridba čuvenog medijskog magnata i milijardera.

Profimedia

Rupert je zaprosio En posle šest meseci veze i to dijamanstkim prestenom vrednim 2,5 miliona dolara

Prsten od 2,5 miliona dolara

Rupert i En su se upoznali prošlog septembra na degustaciji vina u Kaliforniji i to samo mesec dana nakon njegovog poslednjeg razvoda od bivše manekenke Džeri Hol. Dve nedelje kasnije Merdok je pozvao En da se vide i otad su nerazdvojni. Tačno šest meseci kasnije, 17. marta, on ju je zaprosio dijamanstskim prstenom od 11 karata koji vredi gotovo 2,5 miliona dolara. 

Bio sam veoma nervozan. Plašio sam se da se zaljubim jer sam znao da će mi to biti poslednji put. Bolje je da bude. Srećan sam - rekao je Merdok za Njujork tajms povodom veridbe.

En je udovica 14 godina, a njen pokojni suprug takođe je bio u medijskom biznisu.

- Poput Ruperta i moj suprug je bio biznismen, radio je na razvoju lokalnih novina, radija i TV stanica. Ja "govorim" Rupertov jezik, delimo ista uverenja, a ovo nije moj prvi brak tako da znam šta mogu da očekujem. Ova veza je Božji dar za nas oboje i srećni smo - rekla je tada En.

Dve nedelje kasnije, par je doneo zajedničku odluku da se rastanu i otkažu venčanje.

- Rupert i dalje voli En. On joj se divi, poštuje je i smatra da je neverovatna žena. Sviđa mu se što je tako mirna i neverovatno jaka. Ali, ona jednostavno nije mogla da se nosi sa stalnom pažnjom medija. Seli su, porazgovarali i doneli zajedničku odluku da se rastanu - rekao je prijatelj para, a prenosi britanski Dejli Mejl.

Četiri braka i šestoro dece

Odluka o rastanku čuvenog para došla je nakon skandala koji je izbio prošlog meseca kada je otkriveno da je En u sudskom sporu sa porodicom svog pokojnog supruga Čestera Smita oko vlasništava nad vinogradom. En je optužena za "finasijsko zlostavljanje starijih" i uskraćivanje nasledstva svojim pastorkama. Ona je sve negirala, a sud je presudio u njenu korist.

Rupert Merdok, čije se bogatstvo procenjuje na 17,6 milijardi dolara, bio je četiri puta u braku. Sa stjusardesom Patrišom Buker bio je u braku 10 godina, a imaju ćerku Prudens. Njegova druga supruga bila je Ana Merdok Man s kojom je bio u braku od 1966. do 1999. i imaju troje dece - Elizabet, Džejmsa i Laklana. Potom je treći put stao na ludi kamen sa Vendi Deng, a brak je potrajao 14 godina. U njemu je dobio dve ćerke, Grejs i Kloe. Nakon razvoda venčao se sa Džeri Hol, bivšom nevenčanom suprugom Mika Džegera. Brak sa Džeri potrajao je šest godina, a par se rastao u avgustu prošle godine.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)