Zanimljivosti

KO JE ŽENA NAJBOGATIJEG ČOVEKA SVETA? Ne biste verovali čime se Helen bavila pre braka sa poznatim milijarderom! (VIDEO)

Nakon prvog sastanka milijarder je drhtao pred njom, a detalji o venčanju će vas potpuno iznenaditi

09.12.2022 22:08

KO JE ŽENA NAJBOGATIJEG ČOVEKA SVETA?  Ne biste verovali čime se Helen bavila pre braka sa poznatim milijarderom! (VIDEO)
AP Photo/Susan Wals

Čovek čije je bogatstvo procenjeno na 185.4 milijarde dolara francuski je poslovni magnat i izvršni direktor luksuznog brenda Lui Viton. Bernard Arnault dospeo je dodatno u žižu javnosti nakon što je pretekao Elona Maska po bogatstvu i ovog četvrtka pozicionirao se na prvo mesto najbogatijih ljudi sveta.

Dok ceo svet priča o Bernardovom bogatstvu, fokus je sve više okrenut ka njegovoj supruzi. Arnault je u braku s Helen Mersie, svetski poznatom koncertnom pijanistkinjom poreklom iz Kanade. U braku su već 21 godinu i imaju troje dece.

 

 

SPOJILA IH JE LJUBAV PREMA MUZICI PRE 33 GODINE

Helen Mersie karijeru pijanistkinje započela je u Kanadi, gde je osvajala brojne nagrade, a studirala je na Džulijardu u Njujorku. Spojila ih je ljubav prema muzici, a upoznali su se 1999. na jednoj večeri. Iste su godine zajedno proslavili Novu godinu, a nakon što su otišli u njegov dom na šolju čaja, Mersie ga je zamolila da joj nešto odsvira.

- Ruke su mu drhtale, umirao je od straha, ali bio je odlučan da odsvira do kraja - otkrila je Mersie za Vol Strit žurnal.

Osam meseci nakon tog izlaska venčali su se, a privatnoj ceremoniji prisustvovalo je samo petero ljudi. Arnault i Mersie imaju trojicu sinova. Najstariji, Aleksander, direktor je luksuznog brenda za prtljag, a njihov drugi sin, Frederik takođe je deo porodičnog biznisa, dok najmlađi, dvadesetogodišnji Džen, još uvek nije krenuo u poslovne vode,piše Index.hr

 

 

BOGATI I HUMANI

Poznati supružnici 2019. su privukli pažnju javnosti kad su odlučili da daju čak 222 miliona dolara pomoći za restauraciju požarom zahvaćenog Notr Dam. Iste godine obvezali su se na donaciju od 11 miliona dolara kako bi pomogli u gašenju požara koji je zahvatio Amazon.

 

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)