Zanimljivosti

ZAJEDNO IMAJU VIŠE OD 160 GODINA I NE MOGU DA SE OBUZDAJU U KREVETU! Poznata lepotica šokirala priznanjem da sa suprugom ima odnose i po nekoliko puta dnevno!

Glumica u osmoj deceniji otkriva da ima visok libido te da intimne odnose ima i po nekoliko puta dnevno .

11.11.2022 19:22

ZAJEDNO IMAJU VIŠE OD 160 GODINA I NE MOGU DA SE OBUZDAJU U KREVETU!  Poznata lepotica šokirala priznanjem da sa suprugom ima odnose i po nekoliko puta dnevno!
instagram/suzansumers

Američka glumica Suzan Samers (76) i njen suprug, producent i voditelj Alan Hamel (86), imaju izuzetno bogat seksualni život i o tome rado govore u javnosti.

Ova razuzdana lepotica sa svojim partnerom je u braku 38 godina, a zajedno su 48 godina. Jedno u drugome još bude strast kao prvog dana. 

 

 

 - Alan i ja imamo seks nekoliko puta dnevno, imamo jako živahna jutra. Hormoni nam luduju pa često imamo seks. Znam da sad dajem previše informacija, ali podne je, a mi smo se danas spavali već tri puta - rekla je glumica u jednoj emisiji.

YouTube/printscreen

Alen i Suzan u braku su decenijama

 

Ona se tu nije zaustavila, pa je nastavila da otkriva pikanterije iz svog intimnog života.

- Alan me je jednom probudio usred noći jer je bio spreman za akciju. Pomislila sam da li može da sačeka barem da svane?Moj muž i ja imamo seks svakog dana, ponekad i više puta. Volim to, a svaki par je drugačiji. Alan ima krvni pritisak sportiste i tvrdi da je seks njegov dnevni kardio, kao i da je mnogo zabavniji od trake za trčanje - govorila je Suzan s osmehom na licu.

Iako se svi šokiraju kada čuju da su toliko seksualno aktivni u poznim godinama, oni objašnjavaju da je sve proisteklo iz velike ljubavi koju gaje jedno prema drugom.

 

 

Na početku braka svađali smo se godinama kao divlje zveri, ali oboje smo znali da smo suđeni jedno drugom, te da vredi poraditi na našoj vezi, što smo i uspeli. Otad nam se produbila veza i ne sećam se kad smo se zadnji put svađali. Zajedno smo 24 sata dnevno i nijednu noć nismo proveli odvojeno u više od 40 godina. Želim još 40 takvih -  rekao je Alan.

Tokom gostovanja u emisiji objasnila je da još uvek ima strasti između nje i njenog muža, a da su zajednički planirani noćni izlasci ključni za požudu koju i danas osećaju. 

 

 

-On bi upao u moju kancelariju i pozvao me na sastanak, a ja bih skočila i rekla 'da'. Našli bismo se u baru i veče počeli jednom čašicom tekile. Potom bih mu napravila izvrsnu večeru, pa šta se desi, desilo se - objasnila je Samers za Hafington Post.

 

 

Osim aktivnog seksualnog života, Suzan se trudi da redovno vežba te održava figuru na kojoj bi joj zavidele i mnog dvadesetogodišnjakinje. O njenim nogama i dalje svi pričaju gde god da se pojavi, te nema sumnje da će još dugo buditi vatru u svom dragom, dokle god ovako izgleda i ima energiju devojke. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Lala

12.11.2022 10:16

Čiči od viagre ima da rikne čuka....

Milojko

15.11.2022 01:39

Jedva čekam da uđem u osmu deceniju pa da mogu da imam seks svaki dan po nekoliko puta....

Samuilo

07.04.2023 18:42

Vodite računa da ne zatrudniš, deca bi vam samo prigušila tu vatru koju osećate!