Zanimljivosti

NISAM JE POSMATRAO KAO DA JE LEPA: Vojin Ćetković otkrio kako se osećao kada je upoznao Slobodu Mićalović, ove reči odzvanjaju!

Brak jednog od najksladnijih parova sa domaće scene počeo je poznantstvom koje ni u jednom trenutku nije izgledalo kao da će se završiti brakom.

05.12.2022 13:01

NISAM JE POSMATRAO KAO DA JE LEPA: Vojin Ćetković otkrio kako se osećao kada je upoznao Slobodu Mićalović, ove reči odzvanjaju!
TANJUG / ZORAN ZESTIC

Glumački par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković godinama žive u skladnom braku na kojem bi im mnogi pozavideli. Upoznali su se pre dvadeset godina na snimanju filma "Zona Zamfirova" u kojem su oboje dobili zapažene uloge. 

Ipak, prema glumčevim rečima, tada nije ni pomislio da bi njih dvoje mogli biti par, a ponajmanje da će se venčati i zasnovati porodicu. O poznanstvu sa Slobodom šarmantni glumac je govorio na veoma zanimljiv način.

Tanjug/Jaroslav Pap

Vojin i Sloboda upoznali su se na snimanju filma Zona Zamfirova

 - Sećam se prvog trenutka kada sam je ugledao, snimali smo "Zonu Zamfirovu" a ona je bila studentkinja. Nikada na taj način nisam gledao studentkinje, naročito jer su većina njih bile klinke. Prošlo je nekoliko dana snimanja, pozvao me je snimatelj da dođem da pogledam nešto. Video sam je kao nekog ko će verovatno da snima, nisam je posmatrao kao da je lepa je ili na neki drugi način. Tada sam je prvi put zapazio. Ne mogu da kažem da je bila prvi put oduševljena kada me je videla, ali se smeškala - ispričao je Vojin jednom prilikom.

Ettore Ferrari/ANSA via AP)

Sloboda Mićalović i Vojin Ćerković upoznali su se pre dve decenije

Nedugo nakon snimanja čuvenog domaćeg ostvarenja oni su ipak uplovili u vezu koju su nakon četiri godine krunisali brakom. U njihovom slučaju pokazalo se da život ipak piše romane.

@stara.ljubaav

Vojin Cetkovic - Zonina pesma (Zona Zamfirova) ♬ original sound - stara.ljubaav

Venčali su se 2008. godine u crkvi Svetog Vasilija Ostroškog u Beogradu, a potom priredili svadbenu žurku za najbliže. Dve godine nakon venčanja dobili su bliznakinje, devojčice Veru i Milu koje su centar njihovog sveta. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)