Brak i veze

UDALA SAM SE ZA ČOVEKA KOGA SAM VOLELA, ALI ONDA SAM UGLEDALA NJEGOVOG SINA! Marinina priča izaziva jezu, a evo šta sada radi zbog mlađanog izabranika! (FOTO)

Priča ove influenserke ne prestaje da izaziva pažnju otkad je prvi put objavljena u medijima pre dve godine, pogotovo jer je ona sada priznala koliku potrebu ima da se menja zbog 16 godina mlađeg Vladimira.

03.12.2022 15:01

UDALA SAM SE ZA ČOVEKA KOGA SAM VOLELA, ALI ONDA SAM UGLEDALA NJEGOVOG SINA! Marinina priča izaziva jezu, a evo šta sada radi zbog mlađanog izabranika! (FOTO)
Printscreen/Instagram/marina_balmasheva/

Jedan muškarac nije ni sanjao da će mu idiličan brak sa 37-odišnjom suprugom u trenu biti gotov i to zbog njegovog sina sa kojim je njegova sada već bivša partnerka uplovila u romansu. Marina Balmaševa je, naime, započela zabranjenu vezu sa Vladimirom Šavirinom, svojim posinkom kog je upoznala udavši se za Alekseja Šavrina. 

Par sada već očekuje drugu bebu, a ta poznata influenserka pratioce na društvenim mrežama redovno obaveštava o svom životu i svakodnevnim dogodovštinama. Iako je razlika među njima 16 godina, što znači da je ona pred kraj tridesetih, a momak na početku dvadesetih, njih dvoje se, kako Marina tvrdi, dobro slažu. 

Ona je u avgustu otkrila da čeka drugo dete sa posinkom, prenosi britanski San, a lepe vesti o tome da će po drugi put Vladmir postati otac, podelila je na mreži.

- Prihvatamo vaša srca i iskrene lepe želje - napisala je ona u jednoj svojoj objavi obrativši se pratiocima kojih ima više od 620.000. 

Dodala je da je umorna, ali srećna, priznavši kako ju je vest o novoj trudnoći najpre šokirala. U međuvremenu ona je svoje pratioce obaveštavala o tome kako renovira stan sa suprugom, kao i o rutininama dvogodišnje ćerke koja se budi veoma rano ujutru.

Malenu Olgu Marina je dobila u januaru prošle godine objavivši sliku iz bolničkog kreveta. Mladi suprug Vladimir ju je redovno posećivao u Krasnodaru u Rusiji donoseći joj cveće, iščekujući sa nestrpljenjem da upozna svoju ćerku.

Vladimir je faktički odrastao uz Marinu jer ga je ona upoznala kada je imao samo 7 godina. Želeći da se malo približi svojim izgledom lepoti mlađanog Vladimira, koji je tek napunio 21 godinu, ruska influenserka je odlučila da uradi neke estetske intervencije kako bi mu bila privlačnija. 

Otkrila je da je često bila na meti napada i da su joj ljudi govorili da jeVladimir sa njom zahvaljujući tome što ona koristi dobru šminku, trepavice i slično, međutim, istina je, kako ona kaže, da se on zapravo zaljubio u onakvu kakva ona jeste, sa svim njenim ožiljcima od operacija, celulitom i biškom kože

- Ne želim da izgledam bolje od onoga što jesam - poručila je ona.

Nakon što je izgubila višak kilograma Marina se suočila sa viškom kože koju je trebalo ukloniti pa je morala da se podvrgne abdominoplastici. Pošto nije želela da se tu zaustavi, već da i dalje radi na svom izgledu, odlučila se za lifting lica i vrata, botoks na čelu, kao i podizanje kapaka.

Vladimirov otac je, inače, sa Marinom usvojio petoro dece i tvrdi da je ona zavela njegovog sina na njegove oči.

- Zavela je mog sina... pre nje nije imao devojku. Nisu se stideli da imaju seks dok sam ja kod kuće. Oprostio bih joj prevaru da nije moj sin. Trčala je do kreveta mog sina iz naše spavaće sobe dok sam spavao, a onda se vraćala kod mene kao da se ništa nije desilo - rekao je Aleksej Šavirin novinarima. 

Marina je, s druge strane, rekla da je njen brak bio čisto pretvaranje. Za porodičnu aferu kaže i da se kaje, ali i ne. Krivo joj je zbog dece jer je rasturila zajednicu "mame i tate", ali i tvrdi da se nikad ne bi vratila Alekseju.

- Da li osećam ljutnju i mržnju prema njemu? Ne više. On je dobar čovek i divan otac našoj deci - zaključila je ona.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)