Brak i veze

MOJ DEČKO IMA 71 GODINU! Mlada žena od samo 23 otkrila šokantne detalje o svojoj vezi

Ona je istakla da čovek ne može da bira u koga će da se zaljubi, ali i priznala da mnogo brine.

29.11.2022 12:01

MOJ DEČKO IMA 71 GODINU! Mlada žena od samo 23 otkrila šokantne detalje o svojoj vezi
Foto: Shutterstock

Ispovest devojke od 23 godine, koja planira venčanje s "dečkom" čak 50 godina starijim od sebe, izazvala je šok na društvenim mrežama. Mnogi je osuđuju i tvrde da se udaje za dedu, a ona smatra da čovek ne može da bira u koga će se zaljubiti.

Ogromna razlika u godinama između nje i njenog dečka je ne brine koliko činjenica da će morati da brine o njemu kad zanemoća.

Briga za vremešnog partnera 

Kako je ispričala ta mlada devojka, ona je već dve godine u vezi s čovekom koji ima 71 godinu. Nedavno su počeli da razgovaraju na temu braka, ali je ona zabrinuta da će, zbog njengovih godina, uskoro morati da preuzme brigu o njemu i njegovom zdravlju.

- Majka mog dečka, koji ima 71 godinu, boluje od Alchajmerove bolesti i demencije i veoma je slaba. To me je navelo na razmišljanje da će doći trenutak u njegovom životu kada će njegovo zdravlje biti dodatna briga za mene. Njegov otac nije imao problema sa pamćenjem, ali je imao moždani udar. On nema dece pa bi briga o njemu svakako pala na moja pleća - napisala je ona na sajtu Redit.

Zatražila je savet od korisnika te društvene mreže i da joj neko objasni kako izgleda briga za ostarelog partnera, posebno ako imate sve uspešniju karijeru. 

- Malo je čudno planirati tako nešto, ali smatram da je bolje da budem srećna s njim deceniju, dve, nego da nemam ništa. Samo želim da budem sigurna da ću ja biti prava osoba koja će brinuti za njega i voleti ga - priznala je ona.

Različiti komentari

Usledili su brojni komentari, a većina je osudila mladu ženu zbog njenog životnog izbora, smatrajući da gubi vreme i traći život na čoveka koji je toliko stariji od nje.

- Vi ćete brzo postati njegova medicinska sestra, a ne žena. Nemojte tako sabotirati sopstveni život zato što zaslužujete mnogo bolje - 

- Ne traćite svoje mlade godine na nekoga kome ćete biti samo sluga, a ne žena. Ovo je užasna ideja - 

- Ne razumem kako ne shvatate da će vas to obeležiti za ceo život. Poslušajte žene koje su napravile istu grešku kao vi i sad žale zbog toga. Bićete mu medicinska sestra i sluga 24 sata dnevno, što će neminovno uticati na vaš život. Znam žene koje su se i same razbolele posle takvog iskustva - bili su samo neki od komentara na tom portalu.

Međutim, bilo je i onih koji su imali drugačije mišljenje.

- Ja sam jedna od osoba koja je nažalost izgubila svog mnogo starijeg muža zbog raka. Obožavala sam ga i ponovo bih uradila isto čak i znajući da ću ga izgubiti - 

- Čak i kad ste s nekim svojih godina i dalje postoji verovatnoća da će se neko od vas dvoje razboleti i da će onaj drugi morati da brine za bolesnog partnera. Ako ga iskreno volite, to neće biti prepreka. Nije bila ni za mene - dodala je druga žena koja je očigledno imala slično iskustvo i bila u braku s mnogo starijim čovekom. 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)