Zanimljivosti

KIM KARDAŠIJAN POKAZALA KOLEKCIJU TORBI VREDNU KAO 5 STANOVA U BEOGRADU: Rijaliti zvezda u ormanu drži pravo bogatstvo! (VIDEO)

Ova impresivna cifra ističe raskoš Kiminog modnog arsenala

24.01.2024 21:58

KIM KARDAŠIJAN POKAZALA  KOLEKCIJU TORBI VREDNU KAO 5 STANOVA U BEOGRADU: Rijaliti zvezda u ormanu drži pravo bogatstvo! (VIDEO)
Richard Shotwell/Invision/AP

Starleta Kim Kardašijan objavila je na Instagramu jedan zanimljiv snimak kako bi svojim pratiocima pružila uvid u svoj ormar, koji je sve samo ne običan. Među impresivnim prikazima nalazi se čak 130 Balensiaga torbi. Kao nova stara ambasadorka brenda, Kim je započela svoju kampanju na zaista jedinstven način, pažljivo brojeći svaku torbu od 1 do 130. Sam obim torbi zahtevao je četiri police da bi ih sve smestile, stvarajući priličan spektakl.

Tanjug/AP

Kim Kardašijan


Prema američkom portalu Page Six, ukupna vrednost Kimine kolekcije procenjuje se na oko 390.000 dolara, na osnovu prosečne cene od 3.000 dolara po torbi navedene na sajtu brenda. Ova impresivna cifra ističe raskoš Kiminog modnog arsenala i potvrđuje njen status kao nekoga ko diktira trendove sa sklonostima prema luksuzu.

Ne možemo a da se ne zapitamo kako Kim uspeva da prati svaku torbu i odluči koju će nositi svakog dana. Sa toliko obimnom i vrednom kolekcijom, logistika izbora savršenog modnog dodatka deluje kao divan izazov za zvezdu rijaliti TV emisija.

 

 

Balensiaga: Simbol statusa i stila

Brend Balensiaga zauzima posebno mesto u srcu Kim Kardašijan, što dokazuje njena obimna kolekcija njihovih torbi. Poznati po svojim avangardnim dizajnima i visokokvalitetnom izradom, Balensiaga je odavno sinonim za luksuz i sofisticiranost. Svaka torba u Kiminom vlasništvu predstavlja ne samo modnu izjavu, već i značajno ulaganje u vremenski neograničeni stil i eleganciju.

Brendova sposobnost da nametne cenu od oko 3.000 dolara po torbi svedoči o njegovom trajnom privlačenju među elitom i modno osvešćenim pojedincima. Sa Kim Kardašian ponosno prikazuje svoju zavidnu kolekciju, status Balensiage kao simbola statusa i stila dodatno je učvršćen u svetu visoke mode.

 

 

Uvid u modno carstvo

Kardašijankina objava na Instagramu pruža retki uvid u raskošni svet slavne mode. Njena pažljivo odabrana kolekcija torbi služi kao dokaz njenog besprekornog ukusa i nepokolebljive posvećenosti.

Izvan same raskoši njenog ormara, prikaz od 130 Balensiaga torbi ističe njenu sposobnost da bez napora kombinuje visoki luksuz sa svakodnevnom upotrebom. Dok nastavlja da očarava publiku svojim modnim izborima, Kimin uticaj na modnu industriju ostaje neosporno, čineći je muza i izvor inspiracije za svaku modnu zaluđenicu.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)