Zanimljivosti

KRIS DŽENER SE NIJE TREZNILA: Starleta otkrila šok tajnu iz detinjstva, a onda jednom rečenicom izazvala buru na društvenim mrežama (FOTO)

Kim Kardašijan, koja ima četvoro dece sa bivšim mužem Kanjeom Vestom, često pita svoju majku kako se izborila sa njima kad su bili mali.

28.06.2023 10:01

KRIS DŽENER SE NIJE TREZNILA: Starleta otkrila šok tajnu iz detinjstva, a onda jednom rečenicom izazvala buru na društvenim mrežama (FOTO)
Tanjug/AP

Roditeljstvo je možda najteži zadatak. Roditelji su dužni da stvore zdravu sredinu u kojoj će odgajati svoju decu. Teško je odgajati jedno dete, a kamoli više njih. Majke se koriste raznim načinima kako bi se dovijale obavezama i odgovornosti koju imaju.

 Jedna od njih je i popularna rijaliti zvezda Kris Džener koja ima čak šestoro dece. Oni su danas odrasli ljudi, popularni i ostvareni. Ipak, mnogi su se pitali kako je izgledalo njihovo detinjstvo i na koji način se Kris pre velike porodične slave borila sa roditeljskim zadacima. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Za italijanski Vog starleta Kim Kardašijan ispričala je jednu veoma zanimljivu priču o svojoj mami Kris. 

- Toliko poštujem roditelje i sada ne mogu da verujem kroz šta je prošla moja mama - rekla je Kim.

Kim Kardašijan, koja ima četvoro dece sa bivšim mužem Kanjeom Vestom, rekla je da često pita svoju majku kako je podnela haos dok su ona i braća i sestre, Kortni, Kloi, Rob, Kendal i Kajli, odrastali.

- Ne mogu da verujem kroz šta je sve ona prošla. Konstantno je ispitujem kako joj je sve to pošlo za rukom. Šestoro dece, šest različitih, jakih ličnosti. Pitam je - kako si to sve podnela? Ona mi tada kaže: 'Pa, što misliš da sam pila votku svaki dan u pet?'" - otkrila je Kardašijanka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Kim se trudi da bude dobra majka svojoj deci, pa često traži savete od mame Kris.  Od kada je postala samohrana majka, sve više se oslanja na svoju porodicu tražeći utehu. 

Podsetimo, Kim  je podnela zahtev za razvod od repera Kanje Vesta u februaru 2021. nakon sedam godina braka. Oni dele starateljstvo nad svojom decom Nort, 10, Saint, 7, Čikago, 5, i Psalm, 4. Kada je u pitanju podizanje četvoro dece, rijaliti zvezda (42) priznala je da je kao samohrana majka bila zahvalna što je imala pomoć porodice.

- Osećam se srećnom i blagoslovlenom što imam pomoć, ali bez obzira na to koliko pomoći imate, vaša deca žele svoju mamu i vi morate da rešite svaki problem i da se ponašate kao da je sve u redu - rekla je Kim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Objasnila je kako krije loše raspoloženje pred decom.

- Ako se radi o nečemu što se tiče oca moje dece, a ja sam uznemirena, trudim se da ne pokazujem toliko emocija. Moram da budem spremna da objasnim zašto sam uznemirena i možda nije prikladno da oni to znaju. Ne postoji ništa gore od: shvatićeš kad budeš stariji, ne želim da budem ta osoba - kaže Kim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAINT WEST (@saintwestby)

Kim je priznala da joj je prioritet davanje pozitivnog primera svojoj deci, što je naučila gledajući svoju majku i oca.

- Mislim da u nekom trenutku jednostavno morate da prestanete da isterujete pravdu. Moji roditelji su meni bili dobar primer i zbog toga mi je mnogo lakše. Želim da budem primer svojoj deci i mislim da za sada uspevam - zakljkučuje Kim.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SAINT WEST (@saintwestby)

 

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)