Zanimljivosti

RASKRINKANE SESTRE KARDAŠIJAN! Ovaj video pokazuje kako varaju javnost, bićete u šoku kad saznate istinu! (VIDEO)

Čuvene rijaliti zvezde ponovo su na meti raskrinkavanja fanova zbog neumerenog korišćenja operacija, ali i fotošopa.

18.10.2022 15:30

RASKRINKANE SESTRE KARDAŠIJAN! Ovaj video pokazuje kako varaju javnost, bićete u šoku kad saznate istinu! (VIDEO)
AP/DanSteinberg

Od kada su dostigle vrtoglavu popularnost, žene porodice Kardašijan-Džener često u na meti komentara zbog brojnih korekcija koje su uradile na svom licu u telu kako bi dostigle ideal lepote kojim su težile. 

Međutim, one se tu nisu zaustavile. Na svojim fotografijama na društvenim mrežama one koriste i Fotošop i tu se nimalo ne štede. Kajli Džener, Kortni Kardašijan, Kim Kardašijan i njihova mama Kris Džener, zaista se trude da izgledaju besprekorno, ma koliko se takav izgled razlikovao od njihovog u realnosti.

Najzanimljivije od svega je što one zapravo veruju da niko neće primetiti razliku koju urade na sebi i to pomoću programa za obradu fotografija. 

Pritom, ne treba ni spominjati koliko su one promenile lični opis mnogobrojnim plastičnim operacijama, kako na licu, tako i na ostatku tela. 

Izgleda da njihova manipulacija nije prošla i tome se napokon stalo na put.

Naime, na jednom snimku na Tiktoku, detaljno je objašnjeno kako slavne dame iz Džener-Kardašijan porodice varaju javnost. Šokiraćete se kada vidite koliko je zapravo njihova lepota nerealna i koliko one obmanjuju svoje fanove širom sveta. 

Osim što će vas snimak dobro nasmejati, obratite pažnju i na to koliko se život na društvenim mrežama, ili ono što se tako predstavlja, zapravo razlikuje od onog u stvarnosti. Lepotice sa društvenih mreža, kojima se divite zbog njihove lepote, možda ipak i nisu tako idealne kao što se misli.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)