Zanimljivosti

KIM KARDAŠIJAN ZGROZILA FANOVE NA UTAKMICI: Svi su u neverici gledali u jedan detalj na starletinom telu (FOTO)

Rijaliti zvezda bila je glavna atrakcija na košarkaškom meču L.A Lejkersa a u prvom planu nisu bile njene obline već stopala.

14.05.2023 12:00

KIM KARDAŠIJAN ZGROZILA FANOVE NA UTAKMICI: Svi su u neverici gledali u jedan detalj na starletinom telu (FOTO)
Tanjug/AP

Kim Kardašijan (42) pojavila se na košarkaškoj utakmici L.A. Lejkersa protiv Golden Stejt-a noseći u rukama transparent sa imenom Tristana Tompsona, bivšeg a možda i sadašnjeg dečka njene mlađe sestre Kloi

Rijaliti zvezda obukla je majicu sa likom Džeka Nikolsona i kožne pantalone, a oštrom oku njenih fanova nije promakla obuća koju je imala na nogama zbog čega se našla na meti oštrih kritika na društvenim mrežama. 

Prsti u prvom planu 

Kim je obula zlatne sandale sa tankim kaiševima i visokom potpeticom pa su u prvom planu bili njeni deformisani prsti na stopalima koje je, sudeći po fotografijama, jedva uvukla u sandale.

Društvene mreže su se usijale od negativnih komentara na račun njene obuće.

- Moje strpljenje visi kao nožni prsti Kim Kardašijan u sandalama sa kaiševima- 
- Mali prstići su tu samo da privuku pažnju na obuću -

- Šta je to sa prstima Kim Kardašijan?
- Ne mogu da verujem da je žena obula otvorene sandale sa takvim prstima - bili su samo neki od komentara.

Među njenim fanovima bilo je i onih koji su podržali njeno ležerno oblačenje što je prilično neuobičajeno za Kardašijanku.

- Osvežavajuće je videti je u normalnoj odeći. Izgleda sjajno - nadovezao se jedan od njenih pratilaca na društvenim mrežama.

Podrška Tristanu 

Kim je na utakmicu došla u društvu ćerkice Nort (9) koja je nosila žuto crnu kožnu jaknu. U publici su bili i Kendal Džener, vozač Formule 1 Luis Hamilton, Tajler Kreator, Majkl B. Džordan...

Prsti na nogama Kim Kardašijan odvraćali su pažnju od natpisa koji je držala u rukama i podrške koju je pružala Tristanu.

Podsećamo, čuveni košarkaš je slomio srce njenoj sestri Kloi kad se saznalo da je napravio dete fitnes instruktorki u vreme dok se viđao sa najmlađom sestrom Kardašijan. Iako je on od fitnes instruktorke zahtevao da abortira ona to nije učinila već je rodila sina, a da je Tristan otac dokazala je i na sudu. Kloi je ostala slomljenog srca iako joj je on uputio javno izvinjenje.

Međutim, kako spekuliše britanski San, izgleda da su se košarkaš i Kloi pomirili nakon iznenadne smrti njegove majke. U prilog tome govori i činjenica da se Tristan pojavljuje u trejleru za treću sezonu rijalitija "U korak sa Kardašijanima" pa se svi pitaju da li su se Kloi i košarkaš posle svih skandala ipak ponovo u ljubavi.  

BONUS VIDEO:

Komentari (0)