VIP saveti

Kloi Kardašijan će dobiti BEBU sa Tristanom posle SKANDALOZNE PREVARE, evo zašto

Beba koju preko surogat majke očekuje Kloi Kardašijan sa Tristanom Tompsonom, začeta je pre nego što je otkrila da ju je on prevario sa ljubavnicom Marali Nikols, sa kojom je dobio dete krajem prošle godine. Ipak, čini se da nakon razlaza Tristan želi ponovo da se „ušunja“ u dom Kardašijanovih.

14.07.2022 18:00

Kloi Kardašijan će dobiti BEBU sa Tristanom posle SKANDALOZNE PREVARE, evo zašto
FOTO: Profimedia

Novi detalji iz doma Kardašijanovih neprestano šokiraju javnost. Najturbulentniji od svih brakova u porodici je Kloin sa NBA zvezdom Tristanom Tompsonom na koji je stavila tačku prošle godine. On je otac i druge Kloine bebe koju očekuje, a par već ima četvorogodišnju ćerku Tru. Bračni par se razišao prošle godine nakon skadala o vanbračnom detetu koje ima Tristan, a beba sa Kloi je začeta, kako prenose britaski mediji, nešto malo pre ove afere.

Njih dvoje su iznova i iznova bili zajedno od 2016.godine do 2021. kada je Tompson, priznao svojoj supruzi da ju je varao sa fitnes modelom Marali. Kasnije se saznalo da je on i otac deteta koje je u decembru rodila, kao rezultat te afere i nakon što je urađen test očinstva.

Nije nepoznato da je Tristan nestalan kada je ljubav u pitanju i da voli da „šara“ okolo, pa je tako bio neveran i u drugim slučajevima. Manekenka Sidni Čejs se svojevremeno pohvalila da se zabavljala sa njim 2020. godine, a u centru skandala je bio kada je isplivala još jedna njegova kratka afera, kada je poljubio Džordin Vuds, najbolju prijateljicu Kloline sestre Kajli, na kućnoj zabavi 2019. godine.

 

 

Ipak, čini se da on ne želi tako lako da odustane od porodice Kardašijan, pa je primećen u društvu Kloi i njihove ćerkice Tru na "Dan očeva" u jednom restoranu gde su im se pridružile Kris Džener i Kim Kardašijan. Kloi u društvu svog bivšeg supruga deluje vrlo distancirano i smireno, uprkos prevarama koje su drmale javnost, dok on pokušava da bude fin, pa u nekoliko navrata grli Kloi i prebacuje joj ruku preko ramena.

 

 

Skandal sa poslednjom Tristanovom prevarom je imao razarajući uticaj, naročito na Kloi. Koliko je razočarana svojim bivšim zetom tada je opisala i Kajli nazvavši ga jednom prilikom „najgorom osobom na planeti“. U međuvremenu,Tristan je svoju suprugu otpratio sa društvenih mreža i činilo se da su završili za sva vremena.

 

 

Međutim, ove fotografije govore drugo, kao i jedna koju je Kloi skoro podelila na svom Instagram profilu. Ona je nedavno u jednom od svojim storija "okačila" sliku na kojoj je veliki buket cveća, koji je dobila od njega. Međutim, to je sve što uopšte njega povezuje u priči sa njom, bar za sada, jer sudeći po društvenim mrežama Kloi  i dalje uživa u krugu svoje porodice i na putovanjima i čini se da Tristanu nije još tako lako oprostila skandale.

 

 

Drugo dete će Kloi dobiti putem surogat majke, isto kao što je to učinila i njena sestra Kim za treće i četvrto dete. Pored dece koje ima sa njom kao i sa bivšom ljubavnicom Marali, Tristan takođe ima petogodišnjeg sina Princa kojeg je dobio sa bivšom partnerkom Džordan Kreg.

Iako se NBA zvezda bori za starateljstvo nad sinom iz poslednje afere sa Marali i jednom prilikom ju je nazvao „kopačicom zlata“, ona tvrdi da igrač "Čikago Bulsa" nikada nije upoznao njihovog sedmomesečnog sina.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)