Zanimljivosti

OD EKSPLICITNOG SNIMKA DO HARVARDA: Kim Kardašijan državala predavanje studentima, javnost u neverici gledala šta se dešava! (VIDEO)

Starleta i rijaliti zvezda razgovarala je sa mladima o razvoju i uspehu privatnog biznisa.

22.01.2023 18:30

OD EKSPLICITNOG SNIMKA DO HARVARDA:  Kim Kardašijan državala predavanje studentima, javnost u neverici gledala šta se dešava! (VIDEO)
Tanjug/AP

Starleta Kim Kardašijan posetila je poslovnu školu na Harvardu i kao gostujući predavač održala predavanje na kom je govorila o uspehu svog biznisa sa odećom za oblikovanje "SKIMS".

instagram/kimkardashian

Kim Kardašijan osvtaruje svoje snove

 

Skoro dva sata rijaliti zvezda davala je savete studentima o tome kako da razviju posao i da se obogate uz pomoću inovativnih ideja. 

- Izgledala je baš kao na televiziji. Bila je zadivljujuća i baš onakva kakva je prikazana, upravo tako izgleda. Kada je odlazila, mahala nam je - dodaje izvor sa lica mesta, prenosi People.

 

 

Mnogi su isprva mislili da je u pitanju neka šala, te da je nemoguće da je Kardašijanova držala predavanje u ovako uglednoj obazovnoj ustanovi. Međutim, snimci kamera koje su je pratile u stopu pokazali su da se ovaj događaj zaista desio. Američki mediji prenose da će Kardašijankino putovanje na Harvard biti prikazano u okviru njenog rijalitija " U korak sa Kardašijanovima", krajem 2023. godine.

Kim je na svom Instagramu ponosno objavila set fotografija ispred Harvarda, a komentari na društvenim mrežama su se samo nizali. 

- Od privatnog snimka do Harvarda, to je taj put uspeha -

- Sad smo sve doživeli -

- Čime tačno jedna rijaliti zvezda može da nauči studente -

- Kim je dokaz da se sve može postići uz dovoljno truda -

- Svaka čast, ovo je zaista veliki uspeh -

- Molim vas, recite mi da je ovo neka fotomontaža - bili su samo neki od komentara na ovaj Kardašijankin uspeh.

 

 

Iako je mnogi osporavaju, posebno zbog načina na koji je isprva stekla popularnost, ne može se poreći da je Kim Kardašijan odlično znala da unovči sve što radi i da danas zarađuje milione kao i njene sestre. 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)