Zanimljivosti

POSVETILA MU EMOTIVNU ČESTITKU: Ovako izgleda otac plastične ljubavnice koja je uništila dve porodice, a sad uživa

Evo kako je Loren Sančez čestitala rođendan svom ocu.

23.07.2024 15:03

POSVETILA MU EMOTIVNU ČESTITKU: Ovako izgleda otac plastične ljubavnice koja je uništila dve porodice, a sad uživa
Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Loren Sančez, verenica milijardera Džefa Bezosa, obradovala je svoje pratioce na Instagramu deljenjem posebne fotografije sa ocem koji je slavio rođendan. U emotivnoj objavi, Sančez je izrazila ljubav i zahvalnost prema svom ocu.

- Tata, ti si takva inspiracija. Volim tvoj smeh i koliko voliš život. Srećan rođendan i nadam se da ćeš imati najlepši dan!“ – napisala je Loren u opisu fotografije na kojoj pozira sa svojim ocem.

Xavier Collin/Image Press Agency / The Mega Agency / Profimedia

Loren Sančez čestitala tati rođendan

Sančez, koja je poznata po deljenju trenutaka iz svog privatnog života na društvenim mrežama, redovno koristi ovu platformu kako bi svoje pratioce uputila u svoj svakodnevni život.

Uporedimo li njihove fotografije iz prošlosti i sadašnjosti, jasno je da su Loren Sančez i Džef Bezos par koji je najviše promenjen tokom godina. Loren Sančez, koja je dobila nadimak "plastična ljubavnica" zbog spekulacija o estetskim zahvatima, pokazuje vidljive promene u izgledu. Stručnjaci pretpostavljaju da redovno koristi botoks i filere kako bi umanjila znakove starenja, dok njen izgled sugeriše da je značajno izbegla pojavu bora.

Profimedia

Loren Sančez i Džef Bezos

Najbogatiji čovek na svetu, Džef Bezos, koji je započeo vezu sa Sančez dok je još bio u braku sa Mekenzi Skot, takođe je napravio značajne promene u izgledu. Spekulacije sugerišu da su mu u tome možda pomogli supmelenti  testosterona. Kao par, Sančez i Bezos nastavljaju da privlače pažnju svojim luksuznim životnim stilom i romantičnom pričom, koja ne prestaje da fascinira javnost.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)