Lice

UBEDILA JE ĆERKU DA JE PRIRODNA - SVE DOK NISMO VIDELI DOKAZ: Glumicu svi pamte po bizarnoj odluci da kupi ovaj grad

Ova fotografija pokazuje promenu.

02.07.2024 09:41

UBEDILA JE ĆERKU DA JE PRIRODNA - SVE DOK NISMO VIDELI DOKAZ: Glumicu svi pamte po bizarnoj odluci da kupi ovaj grad
HEDO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kim Bejsinger (70) nekad je bila jedna od najvećih holivudskih zvezda. Osvojila je Oskara, glumila jednu od kultnih Bondovih devojaka i bila je jedna od najtraženijih glumica u ovoj industriji. Kao i mnoge druge zvezde, i ona je s vremenom nestala sa scene.

Kim je počela kao model još sedamdesetih godina 20. veka. Kao tinejdžerka, a kasnije i kao odrasli model, ona je postigala veliki uspeh. Nastavila je da se bavi manekenstvom kako je njena glumačka karijera uzletela, čak je i pozirala za čuveno Plejbojevo fotografisanje koje je objavljeno istovremeno s njenom ulogom Bond devojke u filmu "Nikad ne reci nikad više" iz 1983.

Često je dobijala uloge u filmovima zasnovanim na njenom izgledu iznad njenih glumačkih sposobnosti. Pošto su mnoge njene uloge bile fatalne žene, ljubavni likovi i likovi iz erotskih trilera, njen fizički izgled bio je presudan za uspeh u industriji. Tužna realnost Holivuda je da starenje često nepravedno šteti ženskim karijerama mnogo više nego muškarcima kada je u pitanju gluma. Tokom godina, ona se jednostavno mnogo promenila, a tome je doprinela i plastična hirurgija, za koju je jasno da joj se podvrgla.

Ipak, njena ćerka tvrdi da se glumica nijednom nije podvrgla botoksu i operacijama već da je "bežala" od sunca. Pre 12 godina, ona je napisala na mrežama:

- Ti si prirodno najlepša žena koja je ikada postojala i bićeš. Tvoja nega kože, vežbanje i saveti o zdravoj ishrani me inspirišu da učinim isto. Dame, ako želite da izbegnete botoks i bilo koje druge tretmane kože, slušajte moju mamu! Nije uradila nijedan tretman jer se potpuno klonila sunca svih ovih godina!

MYCHELE DANIAU / AFP / Profimedia

Ovako je glumica nekada izgledala

Lekari nisu saglasni sa tim

Dr Omar Tillo, medicinski direktor i viši plastični hirurg u specijalizovanoj klinici za plastičnu hirurgiju CREO, njen izgled svodi na "zdravu ishranu, način života i vežbanje".

- Kim lepo stari i siguran sam da je to uglavnom rezultat zdrave ishrane, načina života i vežbanja - tvrdi za Express.co.uk.

Međutim, glumica je možda bila podvrgnuta nekim tretmanima, rekao je doktor:

- Gledajući ove fotografije, rekao bih da je verovatno Kim poboljšala svoj izgled nekim tretmanima. Ako pogledate prethodne fotografije, možete videti linije i bore). One se mogu tretirati injekcijama protiv bora kao što je botoks. Takođe, ima jasne bore oko područja usta (nazolabijalne), što bi moglo biti rezultat izglađivanja dermalnim filerom.

Jedan od najbizarnijih trenutaka iz prošlosti Kim Bejsinger je kada je odlučila da kupi ceo grad. U pitanju je bio Braselton u Džordžiji, ruralni grad sa samo 500 stanovnika i ukupnom površinom od oko 1.800 hektara, što je manje od tri kvadratna milja. Ona nije rođena u Braseltonu, ali je rođena u obližnjem gradu Atini u Džordžiji, ali nije bio na tržištu kada je glumica odlučila da želi da poseduje deo svoje matične države, navodi Looper.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)