Odrasli

GLUMICA POKUŠAVA DA SAKRIJE LICE OD PAPARACA: Uočen jeziv ožiljak - posledica korekcija ili teške bolesti! (FOTO)

Njen predstavnik za medije ovim povodom nije hteo da se oglasi.

18.06.2024 18:50

GLUMICA POKUŠAVA DA SAKRIJE LICE OD PAPARACA: Uočen jeziv ožiljak - posledica korekcija ili teške bolesti! (FOTO)
Stefan / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumica Melani Grifit (66), viđena je sa velikim ožiljkom na levom obrazu, što je izazvalo zabrinutost među njenim obožavaocima. Glumica je fotografisana u svom automobilu, a ožiljak je bio vidljiv na njenom licu, iako je na sve moguće načine pokušavala rukama da ga prikrije. Vešto oko paparca je ipak ovekovečilo jeziv ožiljak na njenom levom obrazu, a o tome piše i Page Six.

Iako se glumica ranije borila sa rakom kože, još uvek nije poznato šta je uzrokovalo ovaj ožiljak. Detaljniji pogled pokazuje da je mali deo ožiljka, koji je bio ušiven, ostao otvoren i u procesu je svežeg zarastanja. Takođe Melanin PR nije odgovo na zahtev portala Page Six za komentar. 

 

 

Melani je 2018. podelila fotografiju na kojoj ima zavoj na nosu nakon što je prošla proceduru uklanjanja raka kože sa lica. 

- Ponovo zavijena nakon dermoabrazije, poslednjeg koraka u lečenju, sada uklonjenog bazalnog raka kože. Ako bilo ko od vas to ima, rešite to odmah. Ako se sunčate ili ste izloženi puno suncu, budite OPREZNI. Koristite kremu za sunčanje visokog fakora. Idite na prevenitvni pregled kod dermatologa - napisala je tada glumica u opisu fotografije na svom Instagram nalogu. 

Melani je ranije te godine otvoreno pričala o tome kako je borba sa rakom kože uticala na nju.

- To je zaista strašnu stvar, kada ste glumica zbog posla zavisite od svog lica. Shvatila sam da moram staviti flaster na to i to je u redu. Samo izgledam kao štreber - objasnila je ona svojevremno u inrevjuu za magazin InStyle. 

Upravo zato je novi ožiljak čak šest godina posle bitke sa karcinomom kože izazvao veliku pažnju javnosti.

Stefan / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Melani Grifit ima nov ožiljak

Podsetimo, Melani je 2018. godine dijagostikovan rak kože. Rak kože je kancer koji nastaju u koži. On se javlja usled razvoja abnormalnih ćelija koje imaju sposobnost širenja na druge delove tela. Postoje tri glavna tipa raka kože: bazalni, kancer kože epitelnih ćelija i melanom. Prva dva poznata su kao bezmelanomni rak kože.

Više od 90 odsto slučajeva raka kože je uzrokovano izlaganjem ultraljubičastoj radijaciji od Sunca. Izloženost se povećala delimično zbog stanjenog ozonskog omotača. Solarijumi postaju još jedan uobičajeni izvor ultraljubičastog zračenja, pa ih treba izbegavati.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)