Zanimljivosti

ČUVENI GLUMAC IMA RAK! Potresne fotografije obišle svet: VRATIO SE! (FOTO)

Čuveni holivudski mačo-men podelio je sa svojim fanovima da mu se opaka bolest vratila po šesti put uprkos konstantnom lečenju.

04.09.2022 10:01

ČUVENI GLUMAC IMA RAK! Potresne fotografije obišle svet: VRATIO SE! (FOTO)
Tanjug/AP

Holivudski gumac Hju Džekmen stekao je ogromnu popularnost širom sveta, zaradio veliko bogatstvo, međutim, poslednjih godina život mu  se pretvorio u konstantnu borbu sa opakom bolešću. Naime, atraktivnom Australijancu koji se proslavio ulogama u "X menu" i sagama o "Volverinu" kancer kože se vratio po šesti put.

Glumac je sada sa čitavim svetom podelio sa čim se bori, objavivši i fotografije koje su nastale u leto prošle godine kada je radio biopsiju kože s nosa. Tada mu je uklonjen i deo sluzokože nosa koji je zahvaćen kancerom.

 

 

Džekmenu je dijagnoza raka kože postavljena još 2013. godine i otad mu se bolest uporno vraća uprkos stalnom lečenju i tretmanima koji vrede čitavo bogatstvo.

Glumac je o svemu kroz šta prolazi uvek govorio javno i svojim fanovima širom sveta je zahvaljivao na bezrezervnoj podršci. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thehughjackman

 

Ovog puta Hju je uputio apel fanovima širom sveta.

- Iako je ovaj tip kancera u malom procentu agresivan, apelujem na sve da koriste kreme za sunčanje sa zaštitnim faktorom i to u svakoj prilici. Čuvajte svoju kožu i zdravlje - poručio je glumac.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)