Zanimljivosti

SUZE ZBOG BRITNI SPIRS! Oglasili se sinovi čuvene pevačice, njihove reči dirnule su u srca fanove širom sveta! (FOTO)

Mladići Preston (16) i Džejden (15) prvi put su progovorili o odnosu sa planetarno poznatom majkom koja je u poslednje vreme bila jedna od vesti broj jedan zbog mnogobrojnih skandala.

bySrećna republika

02.09.2022 19:00

SUZE ZBOG BRITNI SPIRS! Oglasili se sinovi čuvene pevačice, njihove reči dirnule su u srca fanove širom sveta! (FOTO)
Tanjug/AP

Možda ima svetsku slavu, kao i bogatstvo procenjeno na skoro 60 miliona evra, ali Britni Spirs verovatno nema ono najvrednije - dobar odnos sa svojim sinovima, Prestonom (16) i Džejdenom (15). A koliko joj to teško pada, uprkos činjenici da to niko ne bi rekao imajući u vidu njene javne skandale, govori pevačicino prošlogodišnje priznanje da "nijedno njeno dostignuće ne može da se meri s ljubavlju između majke i sina". 

Prošlog meseca je britanski Dejli mejl otkrio da Britni (40) mesecima nije videla svoje sinove. Njihov otac, bivši plesač Kevin Federlajn, od koga se američka pop-zvezda razvela 2006. godine, rekao je da je želja dečaka da izbegnu cirkus oko majčinog privatnog života bila toliko velika da nisu ni prisustvovali njenom junskom venčanju sa američko-iranskim modelom Semom Asgarijem.

Kao odgovor, Britni je optužila svoje sinove da su je "napustili" i da su "puni mržnje" u sada izbrisanoj objavi na Instagramu, nakon čega je Kevin (44) objavio video snimke na kojima se navodno vidi kako pevačica "vrišti" na dečake kada su bili mlađi. I taj zapis je, takođe, sada uklonjen, dok je Britni rešila da u potpunosti izbriše svoj Instagram nakon što je prošle nedelje postavila snimak glasa na toj mreži u kojem je tvrdila da ju je njena porodica "bukvalno ubila". I taj snimak je sada izbrisan.

Međutim, u trenucima dok se između Kevina i Britni u prethodnom periodu ređale međusobne optužbe, nedostajala su dva glasa – oni njihove dece. Sada, razgovarajući po prvi put sa rediteljkom nekih od najpoznatijih dokumentaraca, Preston i Džejden otkrivaju istinu o svom odnosu sa majkom. Intervju će sutra biti emitovan u vestima ITV.

- Kod nas nema mržnje, ali trebaće mnogo vremena i truda da se popravi naš narušeni odnos. Sto posto mislim da se ovo može popraviti. Samo želim da se psihički poboljša. Kada joj bude bolje, zaista želim da je vidim ponovo - govori Preston u dokumentarcu na koji je američka javnost čekala mesecima. 

Obraćajući se direktno svojoj majci, on dodaje: „Volim te mnogo, nadam se najboljem za tebe. Možda jednog dana možemo da sednemo ovako i ponovo razgovaramo.'

 


Podsetimo, nakon razvoda Britni je pretrpela slom koji je kulminirao tako što je Kevin dobio starateljstvo nad njihovom decom 2007. Godinu dana kasnije pevačica je ponovo stekla zajedničko starateljstvo, a povremeni snimci Britni sa dečacima tokom godina - bejzbol utakmice, proslavljanje rođendanskih večera, prskanje u bazenu - sugeriše da je veza između majke i sinova bila iskovana. Međutim, Kevin je ponovo dobio 70 odsto starateljstvo 2019. Deca su tada prekinula da noće kod majke, a ubrzo su i potpuno prekinuli da je posećuju.

Iako su mladići sada u intervjuu istakli kako im je majka oduvek bila inspiracija i kako su uživali posmatrajući je na nastupima dok joj kliče na hiljade oduševljenih ljudi, Spirsova se oglasila nedugo po objavljivanju delova njihovog intervjua, naglasivši da je "duboko razočara". 

- Razočarana sam i tužna što Džejdan sada priča o meni na taj način i govori da sam prolazila kroz izazov da budem dobra majka - poručila je kratko Britni. 

 


Inače, pevačicin buran život u vili u Los Anđelesu vrednoj 11,5 miliona evra je u ekstremnoj suprotnosti sa porodičnom stabilnošću koju Preston i Džejden uživaju samo nekoliko kilometara dalje. Oni dele kuću sa ocem i njegovom suprugom Viktorijom (39), bivšom šampionkom u odbojci, kao i Kevinovom starijom decom, Kori (20) i Kalebom (18), iz njegove prethodne veze sa glumicom Šar Džekson. Kevin, takođe, ima i dvoje dece u novom braku, Džordan (11) i Pejton (8)

- Osećam da je ovo moje sigurno mesto. Moj dom. Volim sve ovde - zaključio je Britnin sin Džejdan, pokrenivši reakcije ne samo pevačice, već i njenih fanova koji su istakli kako je pretužno da se tako nešto dogodilo jednoj od najvećih zvezda današnjice. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)