Lice

DOKTOR RASKRINKAO SLAVNU GLUMICU: Otkrio šta je radila na sebi, njene fotografije sve govore

Ovom zahvatu nije odolela.

01.07.2024 08:31

DOKTOR RASKRINKAO SLAVNU GLUMICU: Otkrio šta je radila na sebi, njene fotografije sve govore
Joseph Martinez / PictureLux / Profimedia

Otkako je sredinom 1990-ih postala poznato ime, Dženifer Aniston je cenjena ne samo kao nagrađivana glumica, već i kao ikona lepote i stila. U poslednje vreme bilo je šaputanja i nagađanja da je 55-godišnja poznata ličnost možda bila podvrgnuta dodatnim kozmetičkim procedurama, a neki fanovi smatraju da je dosta drugačija.

Intervju sa dr Džastinom Harperom baca svetlo na ove glasine. Dr Harper je razgovarao o različitim tretmanima koje je Dženifer možda imala tokom godina, nudeći svoju profesionalnu perspektivu o njenom izgledu.

Upoređujući fotografije Dženifer tokom godina, dr Harper je primetio značajnu promenu. On je napomenuo da je Dženifer nekada izgledala odlično, ali nedavno je izgledala "prepunjena". Istakao je da je kao mlađa imala primetne nazolabijalne bore, kojih je sada manje. Dr Harper je takođe primetio spljoštenost oko njenih usta, koju pripisuje prekomernom nasolabijalnom fileru. On je objasnio da su se u prošlosti mnoge poznate ličnosti fokusirale na tretiranje ivica usana, što smatra pogrešnim. On preporučuje stavljanje "iznutra" za prirodniji izgled.

Elizabeth Goodenough / Everett / Profimedia

Doktor raskrinkao glumicu

Prema njegovim rečima, njene usne sada izgledaju šire, što doprinosi muževnijem izgledu.

Objasnio je da istaknute jagodice ili krugovi ukazuju na loše urađen filer. Dodao je da Dženiferin osmeh sada izaziva primetne izbočine na njenim obrazima, koje je uporedio sa obrazima veverice. Dženifer Aniston je bila otvorena o estetskoj hirurgiji. Rekla je da je uradila botoks, filere i operaciju nosa. 

Uprkos nekim kozmetičkim procedurama, možda postoji drugi razlog zašto ona izgleda drugačije. Dženifer Aniston ima 55 godina. Njeno lice se vremenom promenilo kako stari i njeno telo se menja. Važno je zapamtiti da poznate ličnosti nisu savršene kada je u pitanju njihov izgled; oni samo žele da izgledaju sjajno. Dr Harper se takođe dotakao širih implikacija ovakvih procedura. On je istakao kako pritisak da se održi mladalački izgled u Holivudu može navesti mnoge zvezde da preteraju sa kozmetičkim procedurama. To bi, sugerisao je, mogao biti slučaj sa Dženifer, jer ona nastoji da drži korak sa standardima lepote u industriji, navodi Brightside.

 

Elizabeth Goodenough / Everett / Profimedia

Dženifer Aniston je operisala nos

 

Neki su zabrinuti da Dženifer možda previše menja svoju prirodnu lepotu, dok drugi razumeju s kakvim se pritiscima suočava i podržavaju njene izbore. 
 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)