Zanimljivosti

SAVRŠEN IZGLED DŽENIFER ANISTON JE PREVARA? Glumica priznala da je stavljala botoks, ali sada je otkriveno mnogo više

Holivudska zvezda govorila je redovno vežba i vodi zdrav život.

29.03.2024 20:01

SAVRŠEN IZGLED DŽENIFER ANISTON JE PREVARA? Glumica priznala da je stavljala botoks, ali sada je otkriveno mnogo više
Foto: Shutterstock, Profimedia

Dženifer Aniston (55), glumica poznata po kultnoj ulozi u seriji "Prijatelji", nedavno je viđena kako napušta kancelariju plastičnog hirurga u društvu Sandre Bulok u Konektikatu. Ova poseta privukla je pažnju javnosti i podstakla spekulacije o njenom očuvanom izgledu. Iako se spekulisalo da je možda posetila kliniku radi estetske intervencije, Aniston je godinama isticala svoj stav prema održavanju mladolikog izgleda. Glumicu su smatrali za jednu od najlepših prirodnih dama u Holivudu, sa posebnim akcentom na njenoj kosi koju dame obožavaju.

Foto: Shutterstock

Dženifer Aniston viđena je u klinici za estetske intervencije

Bez botoksa, ali sa peptidnim injekcijama

Glumica je priznala da je koristila botoks u prošlosti, ali je istakla da to nije za nju. Umesto toga, ona se odlučila za peptidne injekcije. Ova vrsta tretmana bazira se na lancu molekula nazvanih aminokiseline, koji imaju brojne koristi kao što su anti-ejdž efekti, rast mišića i gubitak masti.

Vežbanje i ishrana

Dženifer Aniston je poznata po svojoj posvećenosti zdravom načinu života. Pored intenzivnog režima vežbanja koji obuhvata kardio treninge, ona se pridržava visokoproteinske, niskougljikohidratne i niskoglikemijske ishrane. Takođe, pridržava se 16:8 dijete, odnosno periodičnog posta, gde ne unosi čvrstu hranu tokom 16 sati.

 

 

Ciljana promocija zdravlja

Aniston je istakla da je njen pristup zdravom načinu života rezultat promene tempa. Nakon brojnih povreda i preopterećenja tela, ona je prešla na metode vežbanja koje je manje opterećujuće. Osim toga, ističe važnost raznovrsnosti u vežbanju kako bi iznenadila mišiće i izbegla monotoniju.

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)