Zanimljivosti

BOTOKSIRALI SE NA MAKS, OBOJE PROMENILI LIČNI OPIS: Verenicu najbogatijeg čoveka s razlogom zovu plastična ljubavnica!

Evo kako su nekada izgledali Džef Bezos i Loren Sančez.

15.07.2024 14:16

BOTOKSIRALI SE NA MAKS, OBOJE PROMENILI LIČNI OPIS: Verenicu najbogatijeg čoveka s razlogom zovu plastična ljubavnica!
Profimedia

U svetu glamura i luksuza, verenički prsten Loren Sančez od milijardera Džefa Bezosa zasjao je kao jedan od najsvetlijih trenutaka u njihovoj romansi. Kada su bivša TV voditeljka i osnivač Amazona potvrdili svoju vezu u januaru 2019. godine, njihova ljubavna priča je zračila posebnim sjajem, ali tek je najnovija objava o veridbi još više povećala svetlost njihovih života.

Zaprosio je u Francuskoj

Džef Bezos je postavio pitanje Loren Sančez u maju 2023. tokom romantičnog odmora u južnoj Francuskoj, a verenički prsten koji je dao Loren je od tada postao predmet fascinacije širom sveta. Ovaj jedinstveni komad nakita krasi ogroman dijamant izrezan na jastučićima, procenjen na oko 30 karata, smešten na platinastom nosaču. Iako se u početku činilo da je dijamant klasično beli, Sančez je u intervjuu za Vogue u novembru 2023. otkrila da prsten zapravo sadrži jedinstveni ružičasti dijamant.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Loren Sančez i Džef Bezos na jahti

Prema rečima stručnjaka za dijamante Brajona Rejmonda, zbog izuzetnog stepena boje i jasnoće, prsten je procenjen na između tri miliona i više od pet miliona dolara, u zavisnosti od tačnih specifikacija dijamanta. Ovaj luksuzni komad nakita dodatno je uvećao značaj njihove veridbe, koja se dogodila tokom nezaboravnog odmora na jahti Koru, vrednoj 500 miliona dolara.

Sančez je za Vogue otkrila da su ona i Bezos uživali u večeri pod zvezdama pre nego što je došlo do prosidbe. Pre spavanja, Bezos je sakrio prsten ispod njenog jastuka, što je Sančez opisala kao trenutak koji je bio toliko emotivan da se skoro onesvestila kada je otvorila kutiju sa prstenom.

Još uvek planiraju venčanje

Planovi za venčanje još uvek su u fazi razmatranja, sa Sančezom koja je priznala da par još uvek nije odlučio da li će ceremonija biti velika ili intimna, ili možda organizovana u inostranstvu. U međuvremenu, Sančez je već razmišljala o dizajnerima za svoju venčanicu, navodeći Kristijana Diora i Valentina kao svoje favorite.

Nakon veridbe, par je proslavio sa dve raskošne proslave. Prva je bila na Bezosovoj jahti na obali Amalfija u Italiji, gde su se među gostima našli Bil Gejts, Paula Herd, Kris Džener i mnogi drugi. Druga proslava održana je u Los Anđelesu u novembru 2023. godine, sa zvezdama poput Opra Vinfri, Salme Hajek Pino, Barbre Strejsend, Mirande Ker, Suki Voterhaus i Roberta Patisona, dok je nastup Jevela i dirljiv govor budućeg mladoženje dodatno uveličali večer.

Plastična ljubavnica i najbogatiji čovek na svetu

Ako pogledamo fotografije nekad i sad, oni su zasigurno par koji se navjiše promenio tokom godina. Verenica milijardera Džefa Bezosa dobila je nadimak "plastična ljubavnica" zbog spekulacija da je preterala sa estetskim zahvatima.

Neki je čak upoređuju sa voštanom figurom, s obzirom na te očigledne promene u njenom izgledu. Stručnjaci veruju da je Sančez, koja ima 54 godine, započela sa primenom botoksa i filera, i da ove tretmane redovno koristi. Iako bi njene bore već trebale da budu vidljive, njen izgled sugeriše da je "ispeglala" te znakove starenja.

Profimedia

Džef Bezos i Loren Sančez, stare fotografije

Džef Bezos (59) se zaljubio u Loren Sančez dok je još bio u braku sa Mekenzi Skot, sa kojom je imao četvoro dece. U to vreme, Sančez je bila u braku sa Patrikom Vajtselom, što je dovelo do medijskih skandala zbog njihovog ljubavnog četvorougla. Dok je Bezos vidno promenio svoj izgled, spekulacije sugerišu da je u tome pomogao dodatak testosterona, a pa se kao par suočavaju sa komentarima na račun njihovih transformacija. 

Loren Sančez i Džef Bezos nastavljaju da privlače pažnju sa svojim luksuznim stilom života i romantičnom pričom koja očigledno ne prestaje da fascinira sve oko njih.

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)