Zanimljivosti

ZA NJIM SU PATILE MNOGE, A U 51. DOBIO JE SEDMO DETE: Frajerčina decenije u siledžijki liči na čiču iz komšiluka

Nekadašnji zavodnik i srcolomac Holivuda, šokirao svojim izdanjem.

09.07.2024 14:21

ZA NJIM SU PATILE MNOGE, A U 51. DOBIO JE SEDMO DETE: Frajerčina decenije u siledžijki liči na čiču iz komšiluka
Paramount Pictures / Mirage Ente / AFP / Profimedia

Džud Lo je glumac u kojeg su tinejdžerke tokom 2000-ih bile zaljubljene, a ruku na srce, dugo je važio za zavodnika Holivuda i svaka od nas je jedva čekala da ode u bioskop znajući da će on zablistati u nekoj od svojih uloga. Krupne plave oči i zavodnički pogled su bili glavni adut ovog glumca, međutim, izgleda da godine čine svoje kao i drugi prioriteti u životu.

Džud je ovog puta odlučio da se potpuno opusti i pokaže u javnosti poput običnih ljudi. Nigde na vidiku nije bilo glamuroznog izgleda na koji smo navikli na premijerama i važnim događajima gde je glumac često viđen. 

Opuštenog izgleda on se pojavio u Central parku u Njujorku sa svojom suprugom Filipom Koanom, dok su uživali u jelu opušteno obučeni. Iako bi mnogi okarakterisali njegov stajling "kao kod kuće" glumac je izgledao neprepoznatljivo u sivim trenerkama i beloj majici bez rukava, koje većina naših muškaraca oblači kada "fizikališe".

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Glumac se potpuno opustio u društvu svoje supruge

Par se nije mnogo osvrtao na fotografe koji su ih pratili već su se prepustili uživanju i druženju sa ostalim posetiocima parka. 

Iako iza sebe ima pozamašnu filmsku karijeru on nije bio neki miljenik javnosti, zbog brojnih afera i burnog života koji ga je pratio. Lo je svoje sedmo dete dobio sa 14 godina mlađom suprugom Filipom u 51. godini, tri godine nakon što su dobili prvo dete. Preostalo petoro dece deli sa drugim ženama sa kojima je bio u vezi i braku.

MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako za neke deluje previše zapušteno, glumac je pokazao komfornost koju oseća u javnosti

Za poznatog glumca vezuju se brojne afere od kojih je najpoznatija da je jednu od svojih supruga, poznatu glumicu Sijenu Miler, varao sa dadiljom.

Iako iza sebe ima brojne afere i skandale, to ga nije omelo u izgradnji zavidne karijere. Čini se da se glumac napokon skrasio pored svoje supruge Filipe, pokazujući svojim izdanjem da je komforan u njenom društvu i da ga napokon druge žene ne zanimaju.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)