Zanimljivosti

HOLIVUDSKA BOMBA SE UDAVALA 5 PUTA, A U 93. JOJ NE BI DALI NI GODINU PREKO 50: Niko ne veruje kako ova glumica izgleda!

Za Mejmi Ven Doren ludeli su i Sinatra i Džejms Din.

09.07.2024 09:05

HOLIVUDSKA BOMBA SE UDAVALA 5 PUTA, A U 93. JOJ NE BI DALI NI GODINU PREKO 50: Niko ne veruje kako ova glumica izgleda!
Printscreen/Youtube/mamievandoren

Snimak u kojem se pojavljuje jedna od najpoznatijih glumica 50-ih godina i to u 10-oj deceniji života, izazvao je veliki šok i nevericu među korisnicima mreže.

Mejmi Ven Doren bila je tih godina članica sastava poznatog kao "Tri M" jer su ga činile: ona, Merilin Monro i Džejn Mensfield. Iako je Merilin bila velika zvezda tog vremena i Mejmi i Džejn su bile plavuše za kojima su mnogi muškarci tog vremena uzdisali. Mejmi se pojavljivala u nekim od popularnih filmova poput "Učiteljev ljubimac" (Teacher's pet), "Svi Amerikanci" (All Americans), "Grad devojaka" (Girls town) i mnogi drugi. Glumica se povremeno vraćala glumi, a izdala je i nekoliko ploča.

Iako je Ven Doren bila aktivna u glumačkom svetu i tokom 60-ih i 70-ih godina, njena karijera je usporila znatno, da bi se ona na kraju potpuno udaljila od Holivuda i posvetila porodici.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mamie 👄 (@mamievandoren)

Atraktivan izgled joj je dosta pomogao, ali ju je kako je rekla jednom prilikom i sputavao jer nije želela da "bude samo glupa plavuša". Ono što je posebno privlačilo pažnju tadašnje javnosti bio je njen buran ljubavni život i činjenica da se udavala čak pet puta.

Bombastičan izgled neguje i u 93. godini

Glumica danas ima 93 godine i niko ne veruje kako izgleda, mada mnogi tome pripisuju estetske korekcije koje su dobro urađene. Iako je bombastičan izgled negovala svih godina, posebno u mladosti, od toga nije odstupila i kao vremešna žena, a u to se svakodnevno uveravaju korisnici društvenih mreža koji mogu često videti viralne snimke u kojima se pojavljuje ova nekada s**s bomba.

- Mnogi ljudi žele da izgledaju poput nje sa 30 godina.

- Čoveče imam 47 godina, ona izgleda 100 puta lepše od mene.

- Neverovatno...bila je prava bomba 50-ih godina.

- Da li je ovo moguće?

- Želim da budem poput nje - bili su neki od komentara.

Iako je Mejmi zavela mnoge muškarce i udavala se nekoliko puta, ona je danas i dalje u braku sa svojim suprugom Tomasom Diksonom sa kojim je zajedno od 1979. godine. Iz drugog po redu braka ima jednog sina. Interesantna činjenica za ovu glumicu je da je ona i u odmakloj starosti vrlo aktivna na društvenim mrežama, a ne libi se često da pokaže svoje telo u toplesu. Među muškarcima koje je zavela bili su: Elvis Prisli, Frenk Sinatra, Džejms Din i Henri Kisindžer.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)