Zanimljivosti

ŽELELA JE MNOGO DECE, ALI JE OVO BILA VELIKA PREPREKA: Glumica zatrudnela u 34. godini i sad se ceo svet raduje

Margo Robi je čitavog života priželjkivala veliku porodicu.

08.07.2024 17:05

ŽELELA JE MNOGO DECE, ALI JE OVO BILA VELIKA PREPREKA: Glumica zatrudnela u 34. godini i sad se ceo svet raduje
Profimedia

Australijska glumica Margo Robi, poznata po ulogama u filmovima poput "Barbi" (Barbie) i "Obećavajuća mlada žena" (Promising Young Woman), trenutno je u centru pažnje zbog vesti da je u drugom stanju. U javnost su dospele prve fotografije njenog trudničkog stomaka, što je izazvalo veliko interesovanje javnosti.

Iako glumica tek sada po prvi put postaje majka, ona nije ranije krila želju za decom, otkrivši pre osam godina u jednom intervjuu za Sunday Style da želi "mnoštvo dece". Ipak, tada je navela da joj je karijera prioritet  i da želi da osigura da njeni budući potomci budu njen glavni prioritet. U intervjuu se osvrnula i na to da ne želi da žuri sa formiranjem porodice, jer ne bi htela da njeni najbliži trpe zbog njenih filmskih obaveza.

Margo je na promociji filma "Meri, kraljica Škotske" (Mary, Queen Of Scots) 2019. godine, izjavila za The Times da se "umorila" od ljudi koji je stalno pitaju kada će imati decu. Iako su mnogi očekivali da će se par skrasiti i osnovati porodicu, nakon venčanja sa Tomom Akerlijem 2016. godine par je ipak tada odlučio da se posveti svojim karijerama.

I pored nove uloge u životu, posvećeni karijerama

Margo i Tom su zajedno producirali filmove poput "Ja, Tonja" (I, Tonya) i "Obećavajuća mlada žena", a takođe su najavili i projekte poput "Saltburn" i filmske adaptacije popularne igre Monopol. Njihova produkcijska kuća,  pokazala se kao izuzetno uspešna, a njihov rad privukao je pažnju široke publike.

Sa druge strane, film "Barbi" se istovremeno prikazivao sa biografskim filmom  "Openhajmer" (Oppenheimer), što je rezultiralo brojnim šaljivim animacijama na internetu.

Glumica je navodno želela da se ova dva filma prikažu istovremeno, što je rezultiralo neočekivano dobrim reakcijama publike i velikim brojem smešnih memova na društvenim mrežama.

Nakon uspeha filma "Barbi", Margo i njen partner planiraju produkciju filma baziranog na popularnoj igri Monopoly. Ova saradnja izazvala je veliko interesovanje javnosti, a očekuje se da će ova ekipa napraviti još jedan veliki bioskopski hit, prenosi Daily Mail. 


Bračni par je dokazao da se izuzetno dobro snalaze u zajedničkim projektima, a publika sa nestrpljenjem iščekuje  njihov novi projekat.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)