Lice

SLAVNI FRAJER JE PRE IZGLEDAO STARIJE - pa je otišao pod nož: Izdeformisao se od operacija i botoksa, jedno vešto krije

Evo kako je Bredli Kuper nekada izgledao, a kako sada.

07.07.2024 21:35

SLAVNI FRAJER JE PRE IZGLEDAO STARIJE - pa je otišao pod nož: Izdeformisao se od operacija i botoksa, jedno vešto krije
Fernando Ramales / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glumac Bredli Kuper privlači mnoge začuđene poglede kada se pojavljuje u javnosti. Pored toga što je često u društvu Điđi Hadid, često privlači pažnju svojim izgledom koji je ostavio mnoge u nedoumici. Iako je svojom uobičajenom elegancijom oduševljava i na crvenom tepihu, obožavaoci već neko vreme primećuju nešto neuobičajeno na njegovom licu - glatku i svilenkastu kožu koja je izgledala gotovo nestvarno.

Ove promene su navela mnoge da spekulišu da se Kuper možda podvrgao kozmetičkim tretmanima i plastičnim operacijama kako bi izgledao besprekorno za visoko očekivanu sezonu nagrada. Međutim, ni on ni njegov tim nisu dali nikakve izjave, što je podstaklo javnost da se osloni na mišljenje stručnjaka za plastičnu hirurgiju.

Dr. David Sadat, poznati specijalista za plastičnu hirurgiju lica iz Beverli Hilsa, istakao je za She Knows da je Kuper verovatno koristio neinvazivne procedure poput neurotoksina ili filera kako bi postigao tako glatku kožu. On je naglasio da se izmenjeni izgled lica može pripisati upravo ovim tretmanima, umesto invazivnim operacijama.

Slično mišljenje izneo je i hirurg Žak Abrahamijan iz LA FUE Hair Clinic, koji je primetio da je Kuperov ten postao ujednačeniji, sa smanjenim finim linijama, što ukazuje na mogućnost upotrebe neinvazivnih tretmana za podmlađivanje kože.

Profimedia

Điđi Hadid i Bredli Kuper

Iako su spekulacije bile žestoke, Bredli Kuper i dalje ostaje nemi o prirodi svog nedavnog izgleda. Za one koji žele postići sličan efekat bez hirurških zahvata, Abrahamijan je preporučio nekoliko opcija, uključujući PRP tretmane sa mikronidlingom i lasersko uklanjanje površinskog sloja kože.

Međutim, na određenim fotografijama se vide i ožiljci od fejsliftinga, odnosno od hirurškog zatezanja lica, koje on vešto krije. Naravno, svi već znamo da je počeo da gubi kosu u jednom trenutku, a sada je bujnija nego ikad, tako da se ni ne sumnja da je išao i na transplantaciju kose. 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)