Zanimljivosti

NEĆETE VEROVATI, OVO JE BUGARSKA PRINCEZA: Bila je prirodna lepotica, ali posle operacija i bildovanja ne liči na sebe!

Izgled bugarske princeze Kaline koju javnost dugo nije videla, naišao na komentare čuđenja na društvenim mrežama.

18.06.2024 11:25

NEĆETE VEROVATI, OVO JE BUGARSKA PRINCEZA: Bila je prirodna lepotica, ali posle operacija i bildovanja ne liči na sebe!
Nikolay DOYCHINOV/AFP/Profimedia

Bugarska princeza Kalina retko se pojavljuje u javnosti, a nedavno je viđena u Sofiji sa svojim suprugom Kitinom Munjozom i sinom Simeonom Hasanom Munjozom. Iako mnogi pamte nju kao lepu, ženstvenu i nežnu damu, pažnju javnosti privukle su velike promene na njenom telu. U fokus su posebno bile mišićave ruke koje su posledica njenih napornih i posvećenih treninga

Fotografije neprepoznatljive priinceze obišle su društvene mreže i ljudi su zbunjeno reagovali na njenu transformaciju. Korisnici društvenih mreža primetili su značajne promene na njenom telu koje izgleda kao kod atletičara, a to je jednom prilikom i sama princeza prokomentarisala.

- Posvećena sam treningu sa opterećenjem i zdravljem tela, ja sam atleta - rekla je ona tom prilikom. 

Nije nepoznata činjenica da je Kalina oduvek bila u formi, međutim, izrazita mišićavost njenih ruku pokrenula je diskusiju na društvenim mrežama. Na tviteru je prenesna informacija da je sve posledica treninga i zdravog načina života koji princeza vodi i da nema nikakve veze se adrenohromom.

Izraz lica bugarske princeze je još nešto što je privuklo veliku pažnju. Uprkos mišljenjima da se podvrgla plastičnim operacijama te tvrdnje su neosnovane. Tokom jedne lakše povrede princeza je kao posledicu imala polomljene zube.

Tokom lečenja razvila je infekciju  koja se širila kroz vilicu, zbog čega je morala da uradi operaciju kako bi se sprečilo širenje infekcije. Medicinska intervencija je značajno doprinela promeni njenog izgleda, navodi Times Now News.

Princeza Kalina je jedina ćerka kralja Simeona II i kraljice Margarite. Bila je šesto dete po redu ovog para i rođena je u Madridu 1972. godine. Udala se za Kitina Munjoza poznatog istraživača i moreplovca iz Španije, a on je od nje stariji 14 godina. U čast svoga oca, sinu je dala ime Siomeon nakon njegovog rođenja 2007. godine.

Kalina se vrlo retko pojavljuje u javnosti, a njeno poslednje pojavljivanje je izazvalo veliku pažnju upravo zbog drastične promene u njenom izgledu.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)