Zanimljivosti

ANĐELINA IMA PORUKU ZA BIVŠEG SUPRUGA - i to na grudima! Novom tetovažom šalje mu tajni znak

Dok je Anđelina Džoli pozirala fotoreporterima na dodeli "Toni" nagrada, svi su gledali u njenu novu tetovažu na grudima.

byAleksandar Novaković

17.06.2024 13:15

ANĐELINA IMA PORUKU ZA BIVŠEG SUPRUGA - i to na grudima! Novom tetovažom šalje mu tajni znak
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Svoju koleciju tetovaža, Anđelina je dopunila novim crtežom, koji po mišljenju mnogih nosi, skrivenu poruku za Breda Pita. Glumica, koja se na ceremoniji u Njujorku pojavila sa ćerkom Vivijen, prvi put je pokazala tetovažu vrapca sa raširenim krilima.

Kao što je poznato, vrabac simbolizije slobodu, ljubav i odanost, i američki tabloidi spekulišu da je ovo tajna poruka za Breda Pita.

Da podsetimo, slavni glumački par je usred mučne brakorazvodne parnice, i sigurno je da će do kraja sudskog procesa, isplivati mnogo neprijatnih detalja iz njihovog braka.

ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Šta se krije iza nove Anđelinine tetovaže?

Inače, Anđelina je poznata kao veliki ljubitelj tetovaža, i pre nekoliko meseci je na premijeri mjuzikla "The Outsiders" na Brodveju, predstavila tatu na levoj podlaktici na kojem je pisalo "Stay Gold".

Ovo je referenca iz mjuzikla i znači "ostani veran sebi".

Naravno, kao i svaki put, Anđelinine tetovaže privlače ogromnu pažnju, a dešava se i da budu potpuno pogrešno protumačene.

A to se upravo desilo u avgustu prošle godine kada je glumica iscrtala srednje prste na obe ruke.

Društvene mreže su gorele, svi su bili ubeđeni da su tetovaže namenjene Pitu, pa čak i da navodno piše: "J*** se Bred".

Stvari su se toliko izmakle kontroli da je tatu majstor koji je uradio tetovažu morao da se oglasi i naglasi da crteži nemaju baš nikakve veze sa Bredom Pitom.

BONUS VIDEO:

  

 

Komentari (0)