Zanimljivosti

"IZGLEDA KAO DEMON, OVO JE JEZIVO": Nakon ovog nastupa, niko nije mogao da spava - glumac na žestokom udaru

Negativni komentari ne prestaju na mrežama.

17.06.2024 15:36

"IZGLEDA KAO DEMON, OVO JE JEZIVO": Nakon ovog nastupa, niko nije mogao da spava - glumac na žestokom udaru
FOTO: SERENA XU-NING / UPI / Profimedia

Engleski glumac Edi Redmejn (42) dobitnik Oskara 2014. za ulogu Stivena Hokinga u biografskoj drami "Teorija svega", uzburkao je društvene mreže nakon nastupa na dodeli Toni nagrada u Njujorku. I ova manifestacija, koja je nekad važila za izuzetno cenjenu kao da se pretvorila u grotesku.

Nagrade Toni su priznanja koja se dodeljuju za dostignuća američkog pozorišta. Nagrade koje dodeljuje žiri od 700 članova, a smatraju se ekvivalentom Oskara (za film), Emija (za televiziju) i Gremija (za muziku).

Ove godine sve je to palo u drugi plan zbog čudnih stajlinga na crvenom tepihu, dok je Edijev nastup, kako se čini bio samo šlag na torti koji je zaokružio ovu manifestaciju.

On je imao performans obučen u suknju, sa rukavicama i klovnovskim šeširićem na glavi, što je mnoge izazvalo brojne negativne komentare na mrežama. Ovaj njegov stajling bio je čudan samo za one koji ne prate ovog glumca, koji se često na crvenom tepihu pojavljuje u suknji i haljinama. 

Mnogi su mu zamerili da izgleda suviše mršavo, upoređivali su ga sa klovnom, a bilo je i onih koji su smatrali da je jeziv, da izgleda kao demon. 

- O moj Bože, ovo je tako loše.

- Dečko se pretvorio u sopstvenu kreaturu.

- Ove scene će me proganjati u snovima i doneti noćne more.

- Izgleda kao demon, ovo je jezivo.

- Ah, jadnik! Mogu da vidim zašto bi te proganjao u snovima - taj njegov intenzivan pogled je dovoljan da te drži budnim cele noći! Ali na čudan način, to je skoro... jezivo? Da biste izabrali Edija Redmejna umesto, recimo, nekog jezivog klovna ili demona. Možda je Kabare ključ za otključavanje najgorih strahova.

- Isuse Hriste, Edi Redmejn u Kabareu izgleda kao demon - bili su samo neki od komentara na njegov nastup na mreži X.

Britanski glumac karijeru je započeo u pozorištu 2004. Vrlo brzo je ocenjen kao izuzetan talenat što su dokazale i brojne nagrade poput Tonija, ali i nastup na Brodveju, kao i nagradu za najboljeg glumca u mjuziklu. 

Uspešan je bio i na filmskom platnu u brojim ostvarenjima kao što su: "Žuta maramica", "Moja nedelja sa Merlin", " Jadnici" (Les Misérables) dok je za rolu Stivena Hokinga dobio i Oskara. Redmejn je imenovan za oficira Ordena Britanske imperije. 

Sredinom decembra 2014. oženio se sa Hanom Bagšo, a par ima dvoje dece ćerku Ajris (8) i sina Luka (6).

BONUS VIDEO:

Komentari (0)