Moda

PRELEPA GLUMICA NA CRVENI TEPIH DOŠLA U GUMENIM KLOMPAMA: Naše babe ih nose kad idu u baštu, dok ona u njima sija!

Bruk Šilds u najkontroverznijoj obući 21. veka na dodeli Toni nagrada.

17.06.2024 11:49

PRELEPA GLUMICA NA CRVENI TEPIH DOŠLA U GUMENIM KLOMPAMA: Naše babe ih nose kad idu u baštu, dok ona u njima sija!
ANGELA WEISS / AFP / Profimedia

Američka glumica Bruk Šilds ostavila je neizbrisiv trag na 77. dodeli Toni nagrada koja se održala 16. juna 2024. godine. Poznata po svojoj dugogodišnjoj karijeri na filmu i televiziji, prelepa Bruk je svojim pojavljivanjem u pozorištu David H. Koch u Lincoln centru u Njujorku privukla svu pažnju na crvenom tepihu.

Osim što je bila gost na ovom prestižnom događaju, glumica je takođe stupila na scenu kako bi učestvovala u ceremoniji. Sa svojih 59 godina, Bruk Šilds je bila pravi vizuelni spektakl na cvrenom tepihu na dodeli Toni nagrada - sve dok nije iznenadila prisutne otkrivši svoju neobičnu obuću.

Za ovu priliku odabrala je haljinu boje sunca sa upečatljivim šljokicama koje su naglašavale njen elegantni dekolte. Haljina je graciozno padala do poda, skrivajući obuću, sve dok nije podigla rub kako bi pokazala svoj izbor obuće - Crocs gumene klompe, koje su postale simbol opuštene mode i udobnosti.

Ova nesvakidašnja kombinacija haljine visoke mode i klompi izazvala je različite reakcije. Dok su neki hvalili hrabrost i individualnost Bruk Šilds, drugi su se zgražavali nad smelošću kombinovanja elegantnog i casual stila na tako svečanom događaju kao što su Tony nagrade.

Ipak, Šilds je pokazala svoju autentičnost i nezavisnost od modnih trendova, fokusirajući se na udobnost i svoj lični stil, a, što će pošteni vlasnici ovih klompi takođe priznati – ko ih jednom obuje, shvata da te oblake želi zauvek da ima na svojim stopalima.

- Nosim svoje kroksice! Ne bih ovo mogla da izvedem u štiklama, rekla je kroz osmeh.  

S obzirom na to da je samo nekoliko dana ranije imala operaciju stopala, Bruk je istakla da joj je bilo potrebno da se oseća prijatno i udobno. 

Toni nagrade, koje organizuju Američko pozorišno krilo i Brodvejska liga, svake godine slave izuzetnost u svetu brodvejskog pozorišta. Ovogodišnji događaj nije bio izuzetak, okupljajući vrhunske umetnike i profesionalce kako bi se odala počast najboljim dostignućima u pozorišnoj industriji.

 

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)