Ispovesti

PLAKAO JE SA SLIKOM POKOJNE SUPRUGE U RUKAMA: Bio je slomljen od bola, a onda se sve promenilo

Zagrlite čvrsto one koje volite i kažite im šta osećate, poručio je on.

04.06.2024 20:10

PLAKAO JE SA SLIKOM POKOJNE SUPRUGE U RUKAMA: Bio je slomljen od bola, a onda se sve promenilo
youtube/printscreen/John Schneider

Američki pevač i TV glumac Džon Šnajder (64) teško je podneo gubitak supruge Ališe Elejn koja je preminula u februaru 2023. od raka dojke. On nije mogao da se oporavi i sa suzama je pričao o njoj držeći njenu fotografiju u rukama.

- Zagrlite čvrsto one koje volite i kažite im šta osećate. Čuo sam kako ljudi kažu da s velikom ljubavlju dolazi i velika žalost, ali sve dosad nisam znao šta to stvarno znači - govorio je on nakon smrti voljene žene.

Ostao je uz nju do poslednjeg trenutka.

- Ležao bih u krevetu, držao je noću za ruku, pratio puls i čitavo moje biće je želelo da se on nastavi, da srce nastavi da kuca. I čitavo moje biće je želelo da puls stane, jer je ona trpela bolove. Šaputao sam joj da ne brine za mene, da ću ja biti OK. Prvi i jedini put u životu, morao sam da je slažem - ispričao je Šnajder nakon Ališine smrti.

Kako piše Fox news, Šnajder je nedavno u jednom podkastu otkrio da je godinu dana nakon smrti voljene supruge u njegov život ušla druga žena.

- Bio sam spreman da se odreknem svega... A, onda je Bog poslao udovicu meni udovcu. Čudno je to, baš kad sam pomislio da se nikad više neću zabavljati niti držati za ruku drugu ženu sreo sam nju - rekao je Šnajder. 

On je priznao da se sve dogodilo nakon prvog Božića koji je proveo sam, skrhan tugom zbog gubitka supruge. 

- Iskreno nisam se nadao tome. Mislio sam da sam završio sa ljubavlju, ali eto Bog je imao neke druge planove za mene - priznao je glumac.

On nije otkrio detalje svoje nove veze,, niti ko je dama koja je uspela da ga istrgne iz zagrljaja tuge i beznađa.

- Tuga će ti se prišunjati i udariti te u potiljak kad to najmanje očekuješ. Ideja da će tuga ikada nestati je glupa, jer neće. To je samo nešto što učimo da nosimo. I učim. Nije lekcija koju sam ikada želeo, ali eto tako me je zadesilo - kazao je on. 

Džon Šnajder je mahom glumio u TV filmovima i serijama. Srpskoj publici najviše je poznat po ulozi u seriji "Voker, teksaški rendžer". 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)