Telo

SANJA MARINKOVIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU U PROVIDNOJ HALJINI: Ima 50 godina, a gori kako izgleda, zadala domaći! (FOTO)

Nije izostala ni jasna poruka.

31.07.2024 20:50

SANJA MARINKOVIĆ OBJAVILA FOTOGRAFIJU U PROVIDNOJ HALJINI: Ima 50 godina, a gori kako izgleda, zadala domaći! (FOTO)
Instagram-sanjamarinkovicofficial

Voditeljka Sanja Marinković (50) prepoznatljivo je TV lice koje već više od dve decenije vodi i uređuje emisiju "Magazin in". Poznata je i kao dama bez dlake na jeziku koja često ume svojim gostima da postavi najintimnija pitanja. Nije tajna da često priznaje da neretko njen privatni život trpi baš zbog poslovnih obaveza. Zato je shvatila da su putovanja sa prijateljicama najbolji način da se napune baterije pred predstojeću radnu sezonu. 

Ovoga puta odabir je pao na Hrvatsku i bajkovitu Istru. Voditeljka je objavila serijal što fotografija, što video snimaka, a najviše pažnji privukao je prvi selfi. Sanja se odlučila za crni bikini, dok je do plaže ponela unikatnu šljkičastu providnu haljinu.

Model je izgledao kao da je krojen za nju. Dekolte je dosezao tačno do dekoltea kupaćeg kostima, dok je prozirna tkanina pratila liniju tela i dosezala tik do zemlje, pa joj je stajala kao salivena. Pored toga što je materijal bio končan i prožet šljkicama imao je i dubok šlic. 

 

 

Odmah je usledila salva pohvala na njenom Instagram nalogu. Objava je u rekordnom roku dobila više od 3.000 sviđanja.

Ono što mnogima nije promaklo je da je voditeljka zagazila čak u šestu deceniju, a da bi joj svi dali upola manje godina. Prisutna je i činjenica da Sanja ima i sina, a i posle deteta je uspela da zadrži liniju kao sa početka karijere. Njen dekolte je sveden, kao i celokupan stajling, dok je primetno da ima manekensku građu i ravan stomak, što je san mnogih. Međutim, izgleda da to sve nije slučajno.

Voditeljka je više puta istkla da se hrani isključivo zdravo, više puta je na detoksikaciji, a treninge ne propušta još od kada je imala oko šest godina. Da je sve navedeno istina podvrđuje i fotografija na kojoj se vidi da ona čak i u hotelskoj teretani vežba, iako je na odmoru.

Instagram-sanjamarinkovicofficial

Sanja Marinković

Pohvale dobija i za prirodan i negovan izgled, što je u savremenom dobu zaista retkost i prava vrlina, a izgleda da je osećala potrebu i da svojim pratiocima kojih na Instagramu broji 206.000, pošalje snažnu poruku.

- Mi smo na Balkanu skloni da preterujemo u svemu, a posebno u jelu, piću, obavezama, radu, neradu, muškarcima, ženama, troškovima, kukanju, kritikovanju. Ponekad mi se čini da veći deo života provedemo izgovarajuci rečenice, koje su postale deo našeg jezičkog folklora: mrzi me, kako me nervira, diže mi pritisak, smara me… Kako se što pre izboriti sa jezičkim ili duševnim navikama?! Kako naučiti da rečenicu "moram da…" zamenimo sa "trebalo bi da…"? Briga o sebi je najvažnija, pokušavam i nije lako, ali je lepo - istakla je ona dok uživa u svim čarima Istre.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)