Zanimljivosti

RITA ORA OTKAZALA NASTUP U MAĐARSKOJ PRED SAM KONCERT: Hitno primljena u bolnicu u Budimpešti!

Izvinila se fanovima saopštenjem.

27.07.2024 22:40

RITA ORA OTKAZALA NASTUP U MAĐARSKOJ PRED SAM KONCERT: Hitno primljena u bolnicu u Budimpešti!
instagram-ritaora

Pevačica Rita Ora (33) bila je primorana da otkaže nastup u Mađarskoj svega nekoliko sati pre planiranog izlaska na binu, nakon što je hitno prevezena u bolnicu zbog iznenadne bolesti. Ona je trebalo da večeras, 27. jula, nastupi na Campus Festivalu u Mađarskoj, ali je objavila novosti o zdravstvenom stanju u poslednjem trenutku.

Ritin sledeći nastup zakazan je za 16. avgust, tokom Lovestream Festivala u Slovačkoj. Iako nije otkrila prirodu bolesti, Rita je naglasila da mora da se pridržava strogih uputstava lekara i temeljno odmori.

- Molim vas, oprostite zbog ovog neočekivanog razvoja događaja, ali nažalost neću moći da nastupim večeras na Campus Festivalu. Provela sam noć u bolnici u Budimpešti i moram se temeljno odmoriti i slediti uputstva lekara - napisala je Rita u svojoj objavi na Instagramu.

instagram-ritaora

Saopštenje Rite Ore

Otkazivanje je izazvalo buru reakcija njenih fanova, koji su na društvenim mrežama izrazili želje za njen brz oporavak.

- Brzo ozdravi, kraljice.

- Svi smo uz tebe!

- Brzo ozdravi, draga. Volimo te. Pazi se.

- Razočarana sam, ali zdravlje je najbitnije.

- Ti si neuništiva!

Ova vest dolazi samo nekoliko dana nakon što je pevačica prkosila kiši tokom neverovatnog nastupa u Litvaniji, gde je pevala pred 50.000 ljudi. Rita je tokom tog nastupa, pokazala svoju zategnutu liniju i ravan stomak u glamuroznom srebrnom brushalteru i dugim čarapama preko kojih je ponela donji veš u pink boji i duge čizme.

 

 

BONUS VIDEO:

Komentari (0)