Zanimljivosti

NJENA PORODICA GA JE MRZELA, A DANAS ŽIVE U LUKS VILI U ZEMUNU: Poznati fudbaler priuštio im je SVE - puca od glamura

Ovako izgleda svaki kutak njihovog doma (FOTO GALERIJA)

18.08.2024 22:01

NJENA PORODICA GA JE MRZELA, A DANAS ŽIVE U LUKS VILI U ZEMUNU: Poznati fudbaler priuštio im je SVE - puca od glamura
ST/Vladimir Lukić, Pixabay.com

Snežana je supruga fudbalera Milana Borjana kog njena porodica nije mnogo volela na početku, a razlog je bio sportske prirode. Zapravo, oni su se upoznali jer je Milan zamenio Snežaninog brata Nenada Filipovića na golu Radničkog.
 

- Neki su mi se fudbaleri udvarali, ali mi niko nije privukao pažnju. Imala sam mantru da nikada neću ući u vezu sa fudbalerom, niti da ću se zabavljati sa mlađim muškarcem - počela je svoju ispovest Snežana Borjan davno, a zatim je dodala:

- Desilo mi se sve ono od čega sam bežala. Za sve je kriv moj brat Nenad, preko koga sam upoznala Milana. Brat je imao neverovatnu karijeru, ali je u mađarskom klubu Videoton doživeo strašnu povredu očnog dna. Nakon toga, vraća se u Srbiju. Imao je operaciju, posle koje mu se vid vratio. Zaigrao je za Radnički iz Niša, gde je bio prvi golman i kapiten. Ali u jednom trenutku mi javljaju da će Nenada zameniti neki kanadski reprezentativac Milan Borjan. I zaista, ubrzo ga je skinuo sa gola. Bila sam besna i ljuta. Cela moja porodica ga je mrzela! Bio je Hitler za našu familiju.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Snezana Borjan (@snezanafi)

Milan i Snežana su se upoznali na "žurci iznenađenja" koja je organizovana povodom Nenadovog 24. rođendana.

- Odmah smo se svideli jedno drugom. Počeli smo da se dopisujemo, a za nekoliko dana pozvao me je da dođem u Niš na roštilj. Pristala sam, a otac me je pitao: “Ti opet ideš u Niš? Za dve godine nisi toliko puta išla kod brata. Tebi se sigurno neko tamo sviđa. Jedino može onaj Milan Borjan, on je svetski čovek. Odlično me je poznavao. Kada smo se našli u Nišu, pomislila sam: "Bože, udaću se za ovog čoveka" - objasnila je ona jednom prilikom.
 


Danas, oni su jedan od najskladnijih parova i žive u luksuznoj kući u Zemunu, a imaju i dom u Kanadi. Luksuzna vila u kojoj žive ima veliko dvorište, a tu je naravno i prostran bazen. Pored bazena postoji i deo za odmor koji se sastoji od ljuljaške i garniture za sedenje.

Kako oboje vode računa u izgledu, logičan korak je teretana u kući koju svakako poseduju.


Centralna prostorija u kući je njihova dnevna soba koja je prostrana, a dominira kraljevsko plava boja.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)