Zanimljivosti

SNEŽANA SAVIĆ SE DVA PUTA UDAVALA: Iz drugog braka ima ćerku Anitu koja joj zamera samo jedno

Stekla je ogromnu slavu, a malo ko je znao ove detalje o njoj.

18.08.2024 21:30

SNEŽANA SAVIĆ SE DVA PUTA UDAVALA: Iz drugog braka ima ćerku Anitu koja joj zamera samo jedno
Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Snežana Savić, rođena 6. marta 1953. godine, stekla je veliku popularnost ulogama u nekim od najznačajnijih domaćih televizijskih serija. Njena uloga u seriji "Srećni ljudi" i "Bolji život" obeležila je jednu epohu u domaćoj kinematografiji. Takođe, igrala je u seriji "Porodično blago" koja je ostavila dubok trag u srcima publike.

Antonio Ahel/ATAImages

Anita je ćerka Snežane Savić

Pored glumačkog talenta, Snežana Savić je osamdesetih godina bila jedna od najcenjenijih pevačica narodne muzike. Njene pesme su osvajale srca publike širom države.

Privatni život


Iako je Snežana Savić vodila veoma javan profesionalni život, njen privatni život je bio obavijen velom tajne. Njena veza sa poznatim režiserom i scenaristom Dragoslavom Lazićem izazivala je interesovanje javnosti. Iako je brak sa njim okončan, Snežana je kasnije pronašla sreću u majčinstvu, dobivši ćerku Anitu. Takođe, Lazić je pronašao sreću u novom braku, sa koleginicom Draganom Turkalj, sa kojom je dobio blizance. Inače, ona se udala i tokom studija, ali taj brak nije dugo potrajao.

Snežana Savić je neosporno ostavila dubok pečat u domaćoj kinematografiji i muzici, a njen talenat i harizma i dan danas su neizostavan deo kulturne baštine naše zemlje.

Njena ćerka Anita je diplomirala na Fakultetu političkih nauka, a očigledno je da je lepotu nasledila od poznate majke. Ipak, njihov idiličan odnos jednom je bio doveden u pitanje, i to kad je Anita bila tinejdžerka, a Snežana na samom vrhuncu karijere i popularnosti.

- Veoma mi je smetalo što se moja majka skidala pred kamerama, pa često zbog toga nisam mogla da idem u školu - istakla je Anita u jednom gostovanju.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)