Moda

S 57 GODINA OBUKLA PROVIDNU HALJINU BEZ BRUSA I SVIMA ZAVRTELA PAMET: Ova čipka MAMI, a onda se okrenula i napravila BUM

Iako gazi šestu deceniju, Hale Beri izgledom i dalje prkosi godinama.

13.08.2024 13:42

S 57 GODINA OBUKLA PROVIDNU HALJINU BEZ BRUSA I SVIMA ZAVRTELA PAMET: Ova čipka MAMI, a onda se okrenula i napravila BUM
Xavier Collin/Image Press Agency / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hale Beri je napravila pravu pometnju na sinoćnoj premijeri filma "Unija" (Union), u kojem glumi sa Markom Volbergom. Haljina-spavaćica koju je nosila na crvenom tepihu mnogima je oduzela dah, a glumica koju s razlogom zovu "Žena bomba" i ovaj put je pokazala da sve što na sebe navuče izgleda prosto - vau.

Ona se ne plaši da pokaže svoju kožu i to malo više, što je učinila noseći providno i smelo izdanje na crvenom tepihu. Nagrađena glumica se pojavila u šik izdanju i provokativnoj haljini koja je istakla njenu savršeno oblikovanu figuru na kojoj se ne vidi ni gram viška.

Hale je napravila pravi bum svojom pojavom, a mnogi tvrde kako je ona "prevarila vreme" zbog svog izgleda i činjenice da ima 57 godina.

Elizabeth Goodenough / Everett / Profimedia

Glumica se pojavila u smelom izdanju koje koje mnoge ostavilo širom otvorenih usta

Ona se pojavila u Egipatskom teatru u Holivudu u neobičnoj haljini koja je bila pripijena uz njeno telo dok je na nogama nosila crne salonke. Imala je dobro prepoznatljivu frizuru po kojoj je godinama poznata, razbarušeni kratak bob koji Hale vizuelno smanjuje godine. Glumici su se na događaju priključili kolege iz istog filma koji su zajedno snimali kao i producent Džulijan Farino.

Iako bi se malo koja žena u tim godinama odvažila na ovu smelu kombinaciju koja otkriva kožu ali i iscrtava svaku vašu proporciju, Hale ju je ponela sa velikim osmehom i samopouzdanjem koji su isijavali sa njenog lica. Na licu glumice ne vide se značajno bore, što znači da je lepo starenje na njenoj strani.

Svoj stajling je zaokružila diskretnim alkama, a raspoloženo je pozirala sve vreme snimateljima.

Mnogi od nas je se sećaju iz dvehiljaditih, kad je bila na vrhuncu karijere i kada je mamila uzdahe svojom egzotičnom lepotom. Sada, kada je, skoro pa na pragu sedme decenije, glumica i dalje jednako mami uzdahe svojom pojavom. Ona je oduvek bila poznata po nošenju providnih haljina koje su joj, ruku na srce, "pakleno" pristajale.

Elizabeth Goodenough / Everett / Profimedia

Hle je sa velikim samopouzdanjem pokazala zavidnu figuru u 57. godini

Beri u filmu glumi Roksan, srednjoškolsku ljubav građevinskog radnika Majka koji živi u Nju Džerziju. Njih dvoje ponovo spaja posao, gde ga Hale regrutuje za jednu obaveštajnu misiju u Evropi koja ih vodi ka svetu špijuniranja, brze vožnje automobila, dok se na tom putu ponovo javljaju iskre među njima, prenosi Just Jared.

Glumica je pored provokatinog stajlinga pokazala svoje lepo izvajane noge, a tokom karijere savladala je brojne borilačke veštine, kik-boks, džiju-džicu, tekvondo, tajlandski boks, kao i streljaštvo, piše Page six.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)