Moda

NA GOLO TELO OBUKLA TOP NAPRAVLJEN OD 102 KAŠIKE: Za nju kažu da je BOGINJA MODE, samo ona može da obuče escajg i IZGRMI

Poznata glumica zapanjila je svet svojim stajlingom na crvenom tepihu.

07.08.2024 13:11

NA GOLO TELO OBUKLA TOP NAPRAVLJEN OD 102 KAŠIKE: Za nju kažu da je BOGINJA MODE, samo ona može da obuče escajg i IZGRMI
VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Glumica Kejt Blančet (55) poznata je po hrabrim ulogama na velikom platnu, a skoro je privukla veliku pažnju hrabrim izborom odeće na koji bi se malo ko usudio. Ona je iznenadila prisutne na premijeri svog najnovijeg filma "Borderlands" u Los Anđelesu, nekonvencionalnim modnim izborom. Glumica je ovog puta zablistala u topu dizajniranom od čak 102 srebrne kašike, a kreaciju potpisuje švedski brend Hodakova.

Kejt je prisutne ostavila bez daha svojim samouverenim hodom na crvenom tepihu, a nesumnjivo je da je njen neobičan izbor garderobe privukao veliku pažnju.

Modni izazov za glumicu 

Kejtina koleginica Džejmi Li Kertis, šaljivo se osvrnula na njen stajling istakavši kako misli da je bio inspirisan jednim od njenih televizijskih projekata.

VALERIE MACON / AFP / Profimedia

Neobičan modni izraz poznate glumice prisutne je ostavio bez teksta

- Ja sam lično mislila da je ovo omaž seriji "Medved" (The Bear) - rekla je Kertis, aludirajući na treću sezonu serije koja uključuje reference ka kašikama.


Kejt je sa druge strane delovala misteriozno dok je nameštala svoj top koji je zveckao proizvodeći neobičan zvuk. Uz neobičnu top majicu, glumica je ukombinovala klasične crne pantalone koje su pravi modni pogodak u mnogim situacijama kada treba improvizovati, međutim, ovde su samo još više stavile akcenat na neobičnu kreaciju koju je nosila glumica.

Hodakova je modni brend koji se ističe svojim održivim pristupom, koristeći materijale iz prethodnih sezona ili reciklirane materijale kako bi stvorio "umetničke komade". Ovaj nekonvencionalni pristup modi dodatno je istakao izgled atraktivne glumice na premijeri tog filma.

Uloga u filmu 

Radnja filma prati grupu prijatelja predvođenu sa Kejt koja se upušta u avanturu na planeti vanzemaljaca. Uzbudljivi trejler otkriva da će Lilit, lik kojeg tumači upravo ona, krenuti u potragu za nestalom kćerkom Atlasa, uz pomoć raznovrsne grupe pratilaca. Zajedno, ova grupa hrabrih pojedinaca suočiće se sa opasnim izazovima i tajnama planete Pandore, piše USmagazine.


Glumici nije prvi put da privlači pažnju sa modnim izborima. U martu, ova dvostruka dobitnica Oskara preoblikovala je deo svog outifta sa Oskara 2023. godine u svoj izgled za reviju jednog poznatog brenda na Nedelji mode u Parizu. Njen modni izraz i hrabrost u eksperimentisanju s modom, ističu njenu harizmu i dobru energiju kao i uticaj koji ima u svetu filma i mode.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)