Moda

GODINU DANA OD ČETVRTOG POROĐAJA, VILICE PADAJU ZBOG NJE: Haljina pripijena uz telo i nerealan dekolte - bravo, mama!

Blejk Lajvli se pojavila u atraktivnoj haljini na premijeri svog filma.

07.08.2024 11:06

GODINU DANA OD ČETVRTOG POROĐAJA, VILICE PADAJU ZBOG NJE: Haljina pripijena uz telo i nerealan dekolte - bravo, mama!
Charly TRIBALLEAU / AFP / Profimedia

Poznata glumica je i ovaj put izmamila uzdahe prisutnih na premijeri svog filma, pojavivši su u vrlo atraktivnom izdanju. Blejk Lajvli je za premijeru filma "Sa nama se završava" (It Ends with Us) odlučila da ponese vrlo zanimljivu kombinaciju. Atraktivna glumica i heroina novog američkog blokbastera je za tu priliku odabrala midi pripijenu haljinu, koja se nosi na jednoj brateli dijagonalno na suprotnoj strani.

Svetlucava atraktivna haljina duginih boja savršeno je istakla perfektnu figuru prelepe Lajvli, a ovu kreaciju potpisuje pevačica Britni Spirs, čime je glumica pokazala kako je puna podrške za svoje kolege u šoubiznisu i kako među njima ne postoji sujeta.

Haljina je istakla glumičinu figuru peščanog sata i Blejk ju je iznela sa velikim samopouzdanjem, dok je njena kosa bila raspuštena sa razdeljkom po strani. Na nogama je nosila sandale koje su upotpunile autfit, a iskoristila je priliku da kaže koliko je oduševljena haljinom kao i filmom u kojem glumi glavnu junakinju Lili Blum.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by People Magazine (@people)

- Deluje ludo ali toliko sam srećna da je nosim i da je na meni. Ovaj film je o ženi koja je iskusila sve vrste ljudskih emocija i ljudi koji je vole i podržavaju na tom putu, tako da mislim da to večeras ovde ja osećam - rekla je Blejk vidno raspoložena.

Atraktivna glumica je svoju dugu i bujnu plavu kosu istakla u talasastoj frizuri a na sebi je imala svedenu šminku.

Interesantna haljina koja je pratila liniju tela imala je diskretan prorez na dekolteu, koji je bio povezan baznom providnom tkaninom koja je pričvršćivala gornji deo kako bi zadržao lep oblik. Prelepe dugine boje i svetlucave perle po njoj istakle su samo razdraganu i energičnu Lajvli a glumica je od nakita nosila samo prstenje na rukama.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)