Moda

MARIJANA MATEUS KRALJICA PRESTIŽNIH DEŠAVANJA: Šlic nikad dublji, bose noge i spale bretele, ostavlja bez daha! (FOTO)

Očarala i Azurnu obalu.

29.07.2024 22:00

MARIJANA MATEUS KRALJICA PRESTIŽNIH DEŠAVANJA: Šlic nikad dublji, bose noge i spale bretele, ostavlja bez daha! (FOTO)
Instagram-marijanamateus

Dizajnerka Marijana Mateus (52), bivša supruga biznismena Miodraga Kostića i nekadašnjeg nemačkog fudbalskog asa Lotera Mateusa, ne prestaje da privlači pažnju gde god da se pojavi. Ona živi na destinaciji Beograd-London, budući da poseduje kuće na oba mesta, a zbog brojnih što prijateljskih, što poslovnih okupljanja svakodnevno se zatiče na drugim destinacijama.

Ovog puta izgleda da se zaputila duž Azurne obale, budući da je kao lokaciju navela hotel u Sen Tropeu. Malo je reći da Marijana izgleda "kao milion dolara i to u kešu", kako je opaskama često počaste njeni pratioci. 

Kretorka se odlučila za dugu žutu haljinu dostojnu crvenog tepiha. Njenom vidno preplanulom tenu je ova jarkožuta boja izuzetno laskala. Kreacija je bila u vidu jednog golog ramena, dok je bretela bila samo na drugom. Delimično providna kreacija koja je bila od tila, padala je skroz do zemlje, a imala je i izuzetno dubok šlic koji je otrkivao duge, vitke noge zgodne dizajnerke.

 

 

Iako je mnogi kritikuju, ona ne odstupa od svog izbora obuće, a to su sandale visokih potpetica, ali i vema visokih platformi. UZ zlatne sandale, usledila je i zlatan pismo-torba brenda YSL, dok su slične bile i duge viseće minđuše. Kosu je podigla i zalizala, dok je odavala utisak lepotice koja je bar dve decenije mlađa.

- Noć za pamćenje - kratko je dodala na svom Instagram nalogu.

Istog trena usledila je lavina komentara.

- Božanstvena ženo, volim te najviše na svetu.

- Uživaj draga kad umeš!

- Sve si lepša i lepša...Princeza prava.

- Jednostavno najbolja.

- Prelepa, preslatka, prezgodna dama i sjajan stajling.

- Maki oduzimaš dah!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)